Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Medeig tart ki a föld? Többi...

Medeig tart ki a föld? Többi lent.

Figyelt kérdés
Televan azzal az internet hogy a szennyezéstől vagy a globális felmelegedéstől mar néhány évtized múlva lakhatatlan lesz a föld. Nekem mondták azt is ez csak ijesztgetés azt is hogy ez igaz. Tudom hogy ezt a kérdést nem lehet biztosra megvalaszolni de kivancsi vagyok a véleményetekre.

2019. aug. 26. 11:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem kell.

Amelyik horda rossz irányba indul, az elpusztul.

De lehet, hogy elég egy kis rádió, amin hallgatnak.

2019. aug. 29. 16:40
 22/28 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Ahhoz előbb információt kell szerezni a hordának, hogy egyáltalán merre érdemes elindulni."

Eleinte bármerre. :)

A halászó-vadászó-gyűjtögetőnek sem jelez GPS-en a préda.

2019. aug. 30. 07:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A halászó-vadászó-gyűjtögetőnek sem jelez GPS-en a préda

Na, ehhez kell vidékinek lenni. Én a gyermekkoromat nagyszüleimnél, vidéken töltöttem. Erdő mellett laktak, és én kedvemre csatangoltam. (néha eltévedtem, de az egy másik t9örténet.) Amit mondani akarok, az, hogy mindig vannak jelek, hogy mit merre talál az ember. Pl a gyurgyalagok messzire hallatszó lármázása vadméhek odúját jelzi. Vagy a nedves föld érezhető szaga azt, hogy jó vízellátottságú részhez értél, bízvást találsz borágót, ami nem csak remekül oltja a szomjat, de tápláléknak sem utolsó. Ilyen, és hasonló jelek vezetik azt, aki nyitott szemmel jár a természetben.

2019. aug. 30. 12:32
 24/28 Wadmalac ***** válasza:
100%

#23: Ez mind igaz, de a kifosztható emberek megtalálásához egy másik, de hasonló érzék kellhet. :)

Ha a tengeren a kalózhajók megéltek ,ezek is meg tudnának élni.

2019. aug. 30. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A példád kicsinyég sántít. Ha a kalózok hetekig nem jutottak zsákmányhoz, nagy ügy. Attól még enni tudtak. De az általad említett martalócoknak nincs annyi idejük, mer felkopik az álluk.

8 éve (onnét tudom a dátumot, mert akkor néztem utoljára TV-t) egy ostoba akciófilmben volt egy jelenet. Valami repülőgép szerencsétlenséget túlélő kis csapat egy mezőn vágott keresztül. Már szédelegtek az éhségtől, mikor végre egy erdőbe értek, és ott egy üresen álló kunyhó éléskamrájából végre megtölthették a bendőjüket.

S noha a filmek messze állnak a valóságtól, nem akkora túlzás, mint első blikkre látszik. Egy mai városi gyerek képes éhen halni a mező terített asztala mellett.

2019. aug. 30. 15:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ünnepélyesen (és szégyenkezve) visszavonom minden állításomat. Bazky, a mai vidéki fiatalok még a városiaknál is rosszabbak. Szart se tudnak az őket körülvevő világról, csak bezárkóznak a szobájukba, és nyomkodják a billentyűket. Innen nézve bárki előbb lesz túlélő, mint ők. Sajnálom. Őket is, meg hogy vitát kavartam miattuk.
2019. aug. 31. 17:26
 27/28 Wadmalac ***** válasza:
100%
Hát ma a vidéki fiatal alatt, ha különbségre van szükség a városi fiatalhoz, csak a tanyavilág gazdálkodó generációit szabad érteni.
2019. szept. 2. 07:20
 28/28 világvége1 ***** válasza:
55%
2300 körül fog kihalni az emberiség.
2020. jún. 5. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!