Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A NASA-nak vajon miért áll...

A NASA-nak vajon miért áll érdekében eltitkolni az igazságot, és miért hirdetik a halott Naprendszert, meg hogy mindig is az volt a Földet kivéve?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy fel sem merül bennük még az sem, hogy valaha valamelyik bolygón vagy holdon intelligens élet volt, az meg főleg nem, hogy valahol esetleg most is lehet valami, ha máshol nem, a felszín alatt. Mindig csak baktériumokban gondolkoznak. Vagy lehet, hogy csak a vezetőség tudja az igazságot?
2019. aug. 18. 19:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

De értsd már meg, hogy ez korántsem olyan egyszerű, mint gondolod.

Egyrészt de, az a több tucat szonda és küldetés, illetve jópár évtizednyi megfigyelés nem talált növényzetet, mert nincs... Légkör sincs, ami fent tudná tartani.

Másrészt minél fejletteb egy civilizáció, annál tovább maradnak meg a nyomai pl sugárzás vagy nagyon lassan lebomló szemét formájában.

Az a baj, hogy teljesen mindegy mit mondok, próbálkoztam statisztikával, próbálkoztam geológiával, geofizikával, de akármilyen érvet hozok fel, lepattan a scifi-s elképzelésekről. Most meg megmondod, hogy lehet a Marson növényzet, vagy a felszín alatt egy "Belső-Mars". Ne haragudj, én feladom, szerintem a kérdésedre megfelelő választ kaptál, ha nem hiszed el, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. De annyit elhihetnél, hogy olyan emberek, akik egész életükben ezzel foglalkoznak, és évtizedeket áldoztak a témára, nem hazudnak, és nem a hasukra ütve fogalmazzák meg a véleményüket. Nem tudom, mi a munkád, de szerintem neked sem tetszene, ha valaki odamenne, és megmondaná, hogy hát ezt nem úgy kell csinálni, mert az is lehetséges, meg ez is lehetséges.

2019. aug. 20. 10:03
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező ezotériás, az érvek hatástalanok rá, a tudományhoz köze nincs.

Csak tudnám, hogy akkor miért nem ott kérdez?

2019. aug. 20. 12:43
 23/32 A kérdező kommentje:
Akik foglalkoznak ezzel, úgy értem, hogy a kételkedők sem az ujjukból szopták ki ezt az egészet. És közöttük kutatók, tudósok is vannak szép számmal. Hallatlanul nagy merészség olyat kijelenteni, hogy a Marson, meg még egy-két naprendszerbeli helyen soha semmilyen intelligens civilizáció nem volt. Túl sokan vonják ezt kétségbe ahhoz, hogy ezt elhiggyem. Mi értelme lenne lejáratni magát bárkinek, hogy ilyeneket feltételeznek? Nyilvánvalóan ők is komolyan foglalkoznak ezzel a témával, csak úgy hasraütésre senki nem mond ilyesmit.
2019. aug. 20. 17:40
 24/32 anonim ***** válasza:
74%

"Hallatlanul nagy merészség olyat kijelenteni, hogy a Marson, meg még egy-két naprendszerbeli helyen soha semmilyen intelligens civilizáció nem volt."

Kérdező!

Légy szíves, írd le, hogy 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐮𝐦 mi lenne szükséges ehhez!

Olyanokra gondolok, aminek nyoma is marad.

Írd le azt is, hogy ehhez kb. mennyi idő kell.

2019. aug. 20. 18:00
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
"És közöttük kutatók, tudósok is vannak szép számmal." Légyszíves egyvalakit mondj legalább.
2019. aug. 20. 19:25
 26/32 Wadmalac ***** válasza:
29%

"Akik foglalkoznak ezzel, úgy értem, hogy a kételkedők sem az ujjukból szopták ki ezt az egészet."

De. Onnan szopták. Mert nulla egész nulla bizonyíték van rá.

A NASA és a "többi gonoszok" sem állítják, hogy nem volt, nincs a Földön kívül a naprendszerünkben máshol élet. Csak azt, hogy eddig nincs rá bizonyíték. Annyira nem állítják, hogy nincs máshol élet, hogy lázasan keresik is a nyomát.

A Marson is, nemsokára az Europén is.

A Vénuszon már kevésbé keresik, amire hadd legyen már a 400 fok, a 400 bar nyomás és a kénsavas légkör elegendő mentség.

Egyelőre simán ÉLETET keresünk.

Engedtessék már meg, hogy amíg életet nem találunk, addig nem az intelligens lesz az elsőrendű keresés, többek közt mert az AKÁRMILYEN élet megtalálása esetén az is elő fog kerülni, ha van, volt.

Főleg, hogy ha most nincs annak szemet szúró nyoma, akkor később sem feltétlenül lesz.

2019. aug. 21. 13:00
 27/32 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező!

Mi nagyon sok módon próbálkoztunk meggyőzni, megmutatni, a mi álláspontunk milyen tényekre és információkra épül. Most rajtad lenne a sor, hogy érveket hozz fel, bizonyíts, megvédd az állításaidat. És most mégis hallgatsz. Ezek után hogy várod, hogy komolyan vegyük, amit mondasz?

2019. aug. 21. 19:54
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

Á, már a #24 óta hallgat, mint tök a gazban.

Korábban kellett volna kérdezni.

2019. aug. 21. 21:33
 29/32 A kérdező kommentje:

Volt régebben például a marsi meteorit, amiben baktériumokat találtak, vagy már ezt is tagadják azóta? Ennyi minimum kéne, hogy legyen, amit el is árultak.

De amiket le tudnék írni, azt itt úgysem hinné el senki, emiatt nem írom. Szerintetek a NASA meg a többi csoport vajon kinek dolgozik? A mi két szép szemünkért nem fogják elmondani az igazságot. A mindenkori kormányok vajon a tisztesség és becsület mintapéldái voltak mindig is? Ők juttatták ide a Földet, a civilizációt, és mibe telik az nekik, hogy eltitkolják ilyen dolgokat! Amik meg kiszivárognak, azokat meg tömegméretekben, úgy értem kellő mennyiségben úgysem fogják elhinni az emberek, ezeket az információkat le is járatják minden erejükkel. Úgyhogy nagyon jó helyzetben vannak, úgy tartják hazugságban az embereket, ahogyan akarják. Követelem mindenkinek a nevében az igazságot!

2019. aug. 22. 09:03
 30/32 Wadmalac ***** válasza:
82%

"Volt régebben például a marsi meteorit, amiben baktériumokat találtak, vagy már ezt is tagadják azóta? Ennyi minimum kéne, hogy legyen, amit el is árultak."

Nem. Találtak benne érdekes ásványi pálcikás struktúrákat, amiket egyes kutatók mikrobáknak sejtettek a kinézetük alapján. A szennylapok talán úgy tálalták, hogy megvan a marsni élet, de valójában akkor sem volt erről tényszerűen szó. Kezdjük ott, hogy a meteoritot a Földön találták, ahol azért van némi szennyezőképes élet, plusz nem minden élet nyoma, ami külsőre elsőre úgy néz ki.

És azóta sincs elhallgatva.

[link]

2019. aug. 22. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!