Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyi valóságalapja van a...

Mennyi valóságalapja van a NASA x aktái című sorozatban látható dolgoknak?

Figyelt kérdés
Dokumentumfilmnek van titulálva, de eléggé meseszerű, hatásvadász. "Rejtélyes fények, rejtélyes lények", stb. Pár perc után azt mondtam, hogy baromság. Viszont ismert csillagászok, fizikusok, és űrhajósok beszélnek benne. Aki ismeri a műsort, mi a véleménye róla?

2019. aug. 2. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Kamu az egész. De ha elvégezted volna a 8 általánost nem kéne ilyesmit itt megkérdezned.
2019. aug. 2. 01:11
 2/3 Bandrás74 válasza:
17%
NASA hazudik,félretájékoztat folyamatosan.
2019. aug. 2. 07:01
 3/3 Wadmalac ***** válasza:
89%

Megnéztem én is pár részt.

Nekem az tűnt fel, hogy minden téma marha misztikusan van elkezdve, az adott eseményről megszólítva az a pár ember, aki nem is igazi szakterületi tudós, ők előadják, hogy HISZIK, hogy ez valami UFO ügy, aztán megszólítják az igazi szakértőket is, akik adnak REÁLIS magyarázatot, utána nulla koklúzió és tovább van lebegtetve, hogy hú de rejtélyes.

És persze agyonerőltetik azt a pár jelenséget, ami még mai napig biztonsággal megmagyarázatlan.

Szóval nem tudnak felmutatni IGAZI gyanús dolgokat, mégis azt adják elő, hogy odafent hú de történik valami földönkívüli titok.

Amúgy amennyit én láttam, űrhajóstól semmi annál komolyabb nem hangzott el, mint hogy "mai napig nem tudom, mit láttam". Egyszer sem az, hogy "szerintem idegenek voltak".

Ez azért nem bizonyíték semmire.

2019. aug. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!