Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért élveznek elsőbbséget a...

Miért élveznek elsőbbséget a nők és a gyermekek pl. mentés estén, stb?

Figyelt kérdés

2019. jún. 17. 09:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

"A férfiak általában szívósabbak egy kicsit mint a nők"

NAGY tévedés!

A nők szívósabbak!

A férfiak erősebbek.

2019. jún. 17. 17:26
 12/15 EagleHUN ***** válasza:

Egy kis off:

"Már csak azért sem, hogy ne legyünk már a patkánynál patkányabbak."

Egyrészt akkor azok a patkányok nem is voltak annyira "patkányok" inkább intelligensek és "emberségesek".

Már nem mintha nem tudnám hogy a patkány egy igen intelligens állat.

Másrészt azt is tudom hogy az "ember" mekkora "patkány" meg "görény" tud lenni a másikkal.

Szóval Wad -> de az emberek nagy része igenis patkányabb a patkánynál és a rosszabbik értelemben.

(Tisztelet a kivételnek, meg kinek nem inge ne vegye magára.)

2019. jún. 17. 22:58
 13/15 Wadmalac ***** válasza:
100%

"az emberek nagy része igenis patkányabb a patkánynál és a rosszabbik értelemben."

Persze, értem, mire gondolsz.

És sok területen igaz.

De most egy általános "illem" kérdésről van szó, amit próbáltam megtámogatni, hogy több mint illem. Ez szerintem az emberiség általad említett részének lényegtelen kérdés, itt most az emberiség reménytelibb része érintett. :)

2019. jún. 18. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

A homoszexuálisoknál fordított lehet a szempont, először a csinos fiúk, majd a férfiak, aztán ahogy esik, úgy puffan.

Legalább is így sejtem, hogy legyen egy kis ellenvélemény is a nagy egyetértésben, mert szeretem minden oldalról körüljárni a kérdést.

2019. jún. 18. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

10/14. Nem tudom férfi vagy e vagy nő, de borzasztó hülye vagy...

Férfiból ha kevesebb lenne, meg is nèzhetnéd a társadalmat később

aug. 18. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!