Friczy21 kérdése:

Hogyan lehet motivációt találni az élethez?

Figyelt kérdés
Röviden és tömören: túl könnyen feladok mindent, hiába érdekel...elég ha kicsit fáradtabb vagyok és eldobok mindent, akár melót, barátnőt stb..

2018. máj. 23. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Antidepresszáns :)

Nekem az SSRI szedése segített 1 évig, pörgősebb voltam, szorgalmasabb stb... legyőztem a paráimat, elkezdtem egy olyan dolgot ami tényleg érdekelt... azóta rengeteget erősödött az akaratom és a teherbírásom. A napi sikereim és az elért dolgok adják az önbizalmamat és elégedettségemet.

Szerintem bogyók nélkül feladtam volna és kibuktam volna első félévben, ahogy első próbálkozásra.

2018. máj. 23. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mármint miután abbahagytam is megmaradt minden, mert az agyi plaszicitásnak hála megváltoztattam az agyamat, a szokásaimat és a személyiségemet
2018. máj. 23. 11:46
 3/5 anonim válasza:

Kérdező, nézd meg ezt a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=gl_vsL5nrvg

2018. máj. 23. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvass kicsit a lakás árakról. Nézz néhány álláshirdetést, amiknek a 75% kamu. Számold ki, mennyit lehet megvalósítani egy átlag fizetésből. Gondolkozz el azon, hogy mindenki helyettesíthető. Majd azon, minek csinálod végig, ha úgysem tudsz előre lépni.

Így pont a motivációdat tudod tönkre tenni.

2018. máj. 23. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:

"elég ha kicsit fáradtabb vagyok"

Kütyüzz és netezz kevesebbet!

Sportolj és aludj többet!

2018. máj. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!