Hol lehet ehhez a témához könyvet, cikket, vagy bármi infót találni?
Figyelt kérdés
"Egy római kori település ásatásának előkészítése, ásatási módszere és dokumentációja."
Googleben keresgéltem, meg néhány könyvet is megnéztem, de római települések ásatásával általánosságban foglalkozót nem találtam, de még csak cikket sem. Tud valaki ebben segíteni?
2017. jún. 11. 10:43
1/3 spectator válasza:
Dr. Palágyi Szilvia kandidátus (PhD) neve alatt keress publikációkat.
2/3 anonim válasza:
Módszertanilag nem sok különbség van a különböző korszakok kozott, felesleges igy keresned. Ha jól emlekszem akkor a regesztechnikusok kezikonyveben megtalalod, amit keresel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Második igazad van. Ez zavart meg engem is, hogy nincs gyakorlatilag lényegi különbség mégis így volt megadva a cím.
2017. jún. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!