Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Valaki el tudná nekem magyaráz...

Valaki el tudná nekem magyarázni a globalizáció előnyeit és hátrányait?

Figyelt kérdés
Az erről szóló cikkek, írások is érdekelnének.

2018. máj. 8. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
A pontos válasz: igen.
2018. máj. 8. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
#1 Nono, nem csak úgy általában, hanem konkrétan a kérdezőnek kellene elmagyarázni.
2018. máj. 8. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Amilyen modora van a kérdezőnek, max. jól legorombítaná azt, aki nem pont úgy oldja meg neki a házi feladatát, ahogy ő várja.
2018. máj. 8. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Házi feladatok kategóriában boldogítsd a népet
2018. máj. 8. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt írtam én is.

Azt szépen kitörölték, de a kérdést nem tették át.

Mondjuk témának tényleg nem rossz, bölcsészeti szempontból sem. De a kérdezőt nyilván nem érdekli: csak le akarja tudni a leckét.

Amúgy volt már róla szó, csak vissza kellene keresni.

2018. máj. 8. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Emberek nektek mi a franc bajotok van? Semmiféle házim nincsen, csak egyszerűen érdekel a téma, persze tudom, kioktatni nagyon egyszerű. A rossz kategóriaválasztásért meg még hatszor feszítsetek keresztre.
2018. máj. 8. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor elsőnek nézz körül itt, a keresőben. Volt már párszor a kérdés.

Cikkeket meg a gugliban találsz bőven.

2018. máj. 8. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

a hátrány, hogy lehet "Sorosozni"

az előny, hogy mi is annyit keresünk, mint a nyugat-európaiak - ja nem is , de legalább a termékek ára ugyanolyan

2018. máj. 8. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Ha itt kérded, nem látod át, mekkora téma. Nagyon nagy. És ha csak úgy általában beszélsz róla, nagy félreértések lehetnek.

Példaként mondok egyet.

Előny: gond nélkül elutazhatsz Honoluluba.

Hátrány: gond nélkül idejöhet bárki. A bárkinek a jól fizetős turista része nem számít. Hogy akkor mi számít, erről kérdezd Orbánt, naponta úgy ezerszer mondja el. Nem igaz, de azért mondja.

2018. máj. 8. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A globalizáció előnye, hogy 4 - 5 különböző nemzetiségi étterem előtt mehetsz el korgó gyomorral.

* * * * *

Bocsássatok meg! Troll vagyok.

2018. máj. 8. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!