Sámson magasságát írja a Biblia? Bocsánat lehet hogy rossz helyre küldtem a kérdést. És ha nem akkor valaki tud e bármi forrást amiben benne lehet-e ill nem a tudja?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy veletek nézetem meg, de nincs kedvem keresgélni.2017. dec. 10. 21:05
1/5 anonim válasza:
Nekünk meg nincs kedvünk válaszolni, amíg rossz helyen van.
2/5 Gugu Gabor válasza:
Legalább őszinte :)
Egyébként nem találtam pontos infót, elvileg a bibliában nem szerepel a magassága. Szóval szerintem erre nem fogsz választ kapni.
Az összes többi "forrás" szerintem nem releváns, mármint egy művészeti alkotáson lehet hogy mondjuk 172cm magasnak ábrázolják, de mivel az alkotónak sem volt forrása ez is csak egy tipp a magasságára.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2017. dec. 13. 16:56
5/5 anonim válasza:
Ez miért nem került át a vallásba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!