Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért ölték meg a zsidókat...

Zoli 19 kérdése:

Miért ölték meg a zsidókat Auschwitzba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 06:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy itt olvasgatom a kommenteket annyi hülyeséget összehordtok, hogy komolyan kiváncsi lennék honnan veszitek ezeket:

"Nem csak zsidókat öltek meg, hanem cigányokat, melegeket"

A zsidiket mondjuk tényleg deportálták igaz senki nem öltek meg őket (csak a komcsikat illetve az árulókat) de a ciggerek alig éltek akkoriban még európában volt egy 80e összesen a "melegnek" pedig nem volt divat így azt nem vállalta fel senki. Akkoriban normálisabb világ volt.

És érdekes hogy a Lengyelekről meg az Oroszokról egyikőtök sem ír, pedig a zsidók mellett még ők voltak többségében akiket táborokba deportáltak.

2010. júl. 22. 07:04
 22/29 anonim válasza:

"Azon lehet vitatkozni,hogy hányan haltak meg Auschwitzban vagy más táborokban,mennyi volt közülük a zsidó és mennyi a keresztény,de a tényen,hogy volt holokauszt nem."

Holokauszt volt is, lesz is. A történelem csak ismétli önmagát. Népirtások már az őskorban is voltak és lesznek is míg ember él a földön. Viszont ezekre egyre nagyobb szükség is van a túlnépesedés ellensúlyozására.

2011. dec. 4. 13:05
 23/29 anonim válasza:
Hogy volt-e holokauszt, nem tudom, de egy biztos: igény lenne rá. :D
2012. nov. 27. 10:28
 24/29 anonim válasza:
2013. febr. 7. 22:05
 25/29 anonim válasza:

# 14 végig sem olvasom én már ezt a sok szerencsétlent neked meg kedves doktor úr, a papírod te is tudod mire jó.

Amúgy azért ölték meg mert kellet a zsidóknak valamilyen ürügy... Szimplán az alja népet irtották és nem az értelmiségit ja és a kereskedő még mindig nem értelmiségi. Amúgy én nem tagadom, hogy volt holokauszt. Amúgy Hitler sem a jobboldaliak nagy embere volt. Ö is maga bizonyos források szerint szintúgy zsidó volt és maga a támogatói szabadkőművesek bár ök nem zsidó réteg. Elnézést ha valakit ezzel sértettem.

2013. máj. 9. 04:50
 26/29 anonim válasza:

Régen nem így gondoltam, de most már biztos vagyok benne, hogy akkor is megpróbáltak világuralomra törni.

Most is azt csinálják... Felsőrendűnek képzelik magukat minden vagyon-t magukhoz csorgatnak és abból mozgatják az egész föld dolgait. De ezzel megint azt fogják elérni hogy most mar nemcsak egy nemzet hanem mindenki megunja, és kiírtja ezt az egész elcseszett hatalommániás fajt.

2015. okt. 30. 11:37
 27/29 anonim válasza:
Mert Adolf Hitler okos volt és tudott valamit, ha ő nem lett volna a világon már nem lenne normális élet!!
2016. ápr. 1. 20:26
 28/29 frencsy válasza:

Lerobban a zsidókat, Auschwitzba szállító busz, kiszáll a sofór segítséget kérni!

A legközelebbi faluban talál egy házat, ahol tesz vesz egy ember.

-Bátyám tudna segíteni lerobbant a busszom zsidó utasokkal, akiket Auschwitzba kellene szállítanom!

-Tudnék, feleli a gazda, sajnos nagyon kicsi a kazánom!

Hitler kérdezi a zsidó rabokat!

-Emberek ki akar koncertre menni?

Ma, a 100 fok Celsius játszik!

2017. aug. 18. 23:01
 29/29 anonim ***** válasza:
Mert hasznontalannak gondolták őket, hisz a fajelmélet ezt hozta ki. Ezen kívül kellett a sok szappan. A nácik pontos, precíz & tiszta emberek voltak.
2017. aug. 18. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!