Miért ölték meg a zsidókat Auschwitzba?

Én voltam 3 éve ott,és amit ott láttam azt senkinek sem kívánnám. Hitler egy f** volt...
Bár vmit itt is kéne kezdeni,mert lassan a kisebbség lesz a többség...
Nem volt szervezett zsidó-írtás, munkatáborokba vitték őket dolgozni. AZ, hogy ott éhségben, munkában sokan belehaltak, az nem népírtásnak nevezhető. A 6 milliós mítosz meg... hát no comment.
Például ehhez az értelmes hozzászóláshoz csak gratulálni tudok, meg a Holocaust-tagadóknak is, hogy sikerült ellőgni az iskolát,amikor tnaulták.
Szégyen, hogy ilyen tudatlan barmok vannak. És szerintem finoman fogalmaztam. Doktori disszertációt írtam belőle, ha nagyon érdekel, gyakorlatilag annyi a kulcs, mivel nekik volt meglehetősen nagy tőkéjük, tekintve, hogy nem földművesek voltak,mert nem kaphattak földet, ezért értelmiséginek mentek (gyengébbek kedvéért:orvos, ügyvéd, kereskedő.), így felhalmozódott a tőkéjük, ám nem terményben, hanem pénzben. Montecuccoli megmondta, a háborúhoz 3 dolog kell: pénz,pénz, és pénz. Nekik volt,egyértelmű, hogy kellett a tőke.Gyakorlatilag a saját pénzükből ölték meg őket. De inkább könyvet olvass,mint a sok idétlenséget itt. Egyszerűen a düh öntött el,mikor elolvastam azt a sok mérhetetlen baromságot, ami itt olvasható...Tisztelet a kivételnek.
Először is Auschwitzban, nem pedig Auschwitzba.
Másrészt ez olyan összetett kérdés, amire nem is lehet teljesen objektív választ adni, mert mint fizikai, mint filozófiai tartalom is felmerülhet. Javaslom, keresd fel a történelemtanárodat, amennyiben még nem tanultátok, vagy már igen, de nem figyeltél.
"szerintem Hitler jó ember volt. Ha úgy nézzük..."
(+ a hozzászólás többi része)
Szerintem meg neked sürgősen bele kéne gondolnod abba, hogy az ember nem választhatja meg, milyen családba születik, milyen származással. És teljesen mindegy, hogy zsidókról, cigányokról van szó.
Meg abba is bele kéne gondolnod, hogy milyen frenetikus érzés lehet, mikor kisgyermekként édesanyádat keresed, és egy német tiszt rámutat egy kunyhóból kiszálló füstfelhőre, hogy ott van az anyád. Hogy csak egyet említsek a sok tettből, amit te olyan fantasztikusnak hiszel.
De legeslegelőször abba gondolj bele légy szíves, hogy ilyen gondolkodással mennyivel vagy jobb egy olyan kisebbséginél, akit te olyan könnyen megbélyegzel.

Csak a lázadókat ölték meg, illetve akik szökni próbáltak.
A vége felé viszont sokan éhenhaltak, mert a szövetségesek bombázásai következtében megszűnt az élelmiszerutánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!