Szerintetek milyen lesz az eredmény?
Bölcsész vagy és bent voltál minden órán? Ötös!
Bölcsész vagy és bent voltál néhány órán? Négyes!
Bölcsész vagy, nem voltál bent egy órán sem és most sem tanulsz? Kettes!
Mérnöki karos vagy? Bent voltál minden órán? Tudod az anyagot? Megbuktál!
23:37: Nem tudom mire vélni a hozzászólásod. Mellesleg szerintem egy kettős integrált, vagy az önindukciót egyetemi szinten sokkal nehezebb megérteni, mint valamit bemagolni.
Off: Nekünk is sokat kell magolni. Főleg definíciókat, de képleteket is. Teszem azt, a maxwell-egyenletek (tudom hogy nem érdekel, de mivel intellektuálisnak gondollak, ezért belinkelem őket: [link] Amikor vizsgáztam belőle, csak egy részét értettem, a többit magolnom kellett. Tehát bölcsész "barátom". Tájékozódj, mielőtt f*szozol p*nci :)
Na meglett a vizsga. A könyveken átrágtam magam. Magolni nem szoktam. Megértem a dolgot, és ha valami kiesik, akkor logikával elő lehet azt bányászni.
BTK-TTK ellentéteket felesleges szítani. Mindkettő kemény, és még kevésbé van értelme, ha megnézzük, hogy mindkét karon, a karon belül is igen sok eltérés van egy-egy szak között. Nem lehet egy kalap alá venni egyik kar szakjait sem. Én pl a magolásban vagyok rossz, de jó a logikám, én könnyebbnek találom azt, hogy megértsek valamit, legyen szó egy egyenletről, vagy történelmi összefüggésről. Számomra inkább jelent kihívást bevágni egy adag logikailag kevésbé koherens anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!