Miben lehet az örökélet kulcsa?
Sziasztok. Szerintetek elképzelhető lehet a közeljövőben, vagy esetleg a távoliban, hogy felfedezzék az örökélet ''elixirjét''? Szerintem ellehetne. Miben lehetne ez? Mit kéne elérni, hogy ez menjen? Kicsit tovább megyek; mi lenne a következménye, ha esetleg felfedeznék? Nyilván a föld kapacitása véges.
Köszi előre is,
M
És állítólag élt egy olyan ember is, aki 300 évig élt.
Úgy hívták hogy Ádám. És volt egy Éva nevű felesége is. :D
Ez az egész mese habbal.
azért attól egy kicsit hitelesebb.
Én örökké fogok élni! - eddig sikerült
Amúgy meg ha eléred a 100 éves kort, akkor valószínűleg örökké fogsz élni... úgy hallottam, hogy nagyon kevesen halnak meg 100 éves koruk után.
Kedves 15:26-os!
Azért ezt már nem hiszem el.
Én még azt a 190 évet is sokallom, de 250... humbug az egész.
Az ötödik lovas
A Paradicsom kertjében kellene megtalálni az Örök Élet fáját, szakajtani a gyümölcséből és megenni. Hiszen Ádám (930 év) és Éva azért lett kiűzetve, hogy ne tudjon a Tudás Fájának gyümölcse után ebből is enni, ezért nem vagyunk örök életüek.
Nem mindegy milyen mértékegység alapján számoljuk életünk hosszát. Lehet Nap-év, Hold-év és pl Merkur-év is, illetve nem tudjuk, hogy a Bibliában leírtaknál miben számoltak.
Egyébként a bilógiai óra mindenkiben benne van és ez alapján "ketyeg" az időnk. Állítólag bőrünk hámsejtjei életünkben ötvenszer képesek megújúlni, egy - egy ciklus időtartama max. 2,4 év. Így életünk hossza 120 év lehet, ami génekben is kódolva van, kivéve a tragikus véletleneket.
Ha önjavító mechanizmusok lennénk akkor addig élnél, ameddig akarnál, de minek. Az éeletem minősége határoznámeg, hogy meddig akarok élni, és ma még ez sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!