Mi a különbség a lélektárs és a lelki társ között?
13:08, ugye, ismered azt az érzést, amikor beleborzongsz a gyönyörűségbe, akár csodálatos zene hat Rád, vagy másvalami, erősen? Leveled így hatott rám. Köszönöm.
Igazad van, miért kellene elengedni, ami szép és jó? S mi jöhetne helyébe szebb és jobb? Te már túl vagy a bánaton, és öröm tölt el az el nem szakadt lelki összetartozás miatt.
Valóban úgy van, hogy ha olyasmit, ami eltér életvitelünktől és gondolkodásmódunktól, túl sokat hangoztatnak, bűntudatot ébresztenek bennünk előbb utóbb. Erre a napokban jöttem rá, hogy elégedetlen vagyok magammal visszavonult életvitelem miatt, hogy elzárkózom a mindenféle traccsparti elől, mert untat. S a pszichológusok egyre csak szajkózzák, hogy az ember társas lény és éljen társasági életet. Ostobaság. Éljen mindenki úgy, ahogy neki jó, persze, ne mások kárára.
A szavak, vagyis hangsorok vagy betűsorok többnyire tartalmuk szerint szépek vagy kevésbé szépek. Sose értetem, miért mondták Kosztolányiék, hogy FÜLOLAJ a legszebb magyar szó. Persze lehet, hogy ők jobban voltak képesek elvonatkoztatni nálam. Én eléggé földhözragadt vagyok.
Mi az a versklub?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!