Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a különbség a lélektárs és...

Mi a különbség a lélektárs és a lelki társ között?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 01:29
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon különleges ismereteket nyújtasz nekem, kedves Barátom.

Aki arról a távoli kapcsolatról beszélt, asztrológus hölgy, akiben van valami angyali, a szó igazi értelmében.

2010. máj. 3. 16:35
 12/32 anonim válasza:
100%
Szerintem a lélektárs nem lehet a lelkünk másik fele, mert lehet akár több lélektárs is.
2010. máj. 4. 17:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Lélektársak és ikerlángok c. könyv szerint (Elisabeth Céare Profet) a lelkek mint valami energia hullámok, kör alakú rezgésként kerülnek ki a teremtésből. Egy ilyen kör kettéválik, és két külön entitás lesz belőlük. Ők a lélektársak. Számtalan inkarnációt élnek meg külön-külön, és gyakran találkoznak is. Lehetnek egymásnak gyerekei, szülei, barátai, szerelmesei,folyton keresik egymást, és végül majd újra egysülnek a nagy isteni egyesülésben.
2010. máj. 5. 22:20
 14/32 A kérdező kommentje:
Talán előfordul, hogy a lélektárs kevesebb mint másik fele, mert csupán negyede vagyunk a teljesnek, így a másik három kerestetik. Ki tudja, ki tudja?!
2010. máj. 7. 11:27
 15/32 A kérdező kommentje:
5-03 15:4 Dehogy voltál fárasztó!! Köszönöm.
2010. máj. 7. 11:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Olvastam, megvan. ... Tetszett, de ...
2010. máj. 7. 11:29
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Heló Drága kérdező!!Nyelvtanár lévén állíthatom a két fogalom szinonima!!..és most jöhet az okkultizmus......:::)))...Lélektárs??..reinkarnáció??..hit a túlvilágban....Nos, ez túl bizonytalan.több ezer éve nem tudják eldönteni...inkább tanácsom az életedre: keresd meg a LELKITÁRSAD..de úgy, hogy az valóban az egyetlen és megismételhetetlen legyen...és ez a boldogság!!!...és ez legalább biztos....hogy mi van a túlvilágon 2ooo éve nem tudni a biztosat és nem tudják eldönteni a legnagyobb gondolkodók sem:::ha elveszíted, ahogy sajnos 3o év után nekem is ez jutott - nem tudom mitől..a SORS-TÓL-...akkor is úgy érezheted..nem vagy egyedül és rád vár ..és amíg élsz vigyáz rád...((:: MÁS:van egy teremtés- mítosz, miszerint az Isten megteremtette az embert és látá, hogy kevesen vannak..gondolta kell több.ezért kettétörte az almákat, leszórta a Földre..minden fél almából egy-egy ember lett.. azóta is minden fél alma a párját keresi. Ha megtalálja ..harmonikus, boldog életet él, ha nem civakodás az élete ..ez a mítosz a Spanyoloknál -fél narancs keresi a másik felét-Keresd a másik feled ..és ha úgy érzed megtaláltad ÓVD és VIGYÁZZ RÁ!!!
2010. máj. 11. 01:16
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves 01:16! Nagyon megérintett, amit írtál. Igen, hajszálpontosan úgy van minden, ahogy írtad. Bár a szinonimával kapcsolatban kissé eltér Tiédtől véleményem. S abban is, hogy az Okkultizmus esetleg némileg más a hitektől. Ha kifejted, ebben mi a tévedés, szívesen elolvasom azt is.

Először úgy tűnt, hogy ellentmondás mondás van válaszodban, aztán láttam, nem. Hiszen nem arról beszéltél, hogy Veled maradt, hanem, hogy úgy érzed, hogy Veled van.

A túlvilággal kapcsolatban azt mondnám, hogy bármi lehetséges, az is, amely az emberi képzelőerőt meghaladja. Bármi. Valóban nem tudhatjuk.

Lélektársadat mi ragadta el Tőled? Miért kellett fiatalon meghalnia?

2010. máj. 11. 10:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van..már a válaszod előtt is akartam írni, hogy nem szinonima valóban. Számomra a LELKI TÁRS: a valós élethez kapcsolódó kategória és a minden napokban érzed, hogy mindenben melletted áll és a hibáiddal együtt szeret...A LÉLEKTÁRS..már egy szellemi kötődés akár-a talán elvesztett lelki társhoz..tehát nem a földi valós élethez kötődő fogalom..és ez valóban sokszor megfoghatatlan.. a zsigereidben érzed valaki hiányát.. mindig azt mondta Csernus:" el kell engedni"..erre mostanában azt szoktam a barátaimnak mondani: miért engedjem el? honnan tudod, hogy van e hová mennie..lehet, hogy itt van a legjobb helyen...és így részese továbbra is az életünknek...minden este ,amikor beállok a kocsival az udvarba valami olyan dal megy , amit nagyon szerettünk együtt .akkor kokszira veszem..és együtt meghallgatjuk..ott vár rám a Jupiteren.../nem vagyok dilis../." A gyász örökké tart, ha nem tart örökké nem valódi gyász" Ismerek olyan embereket, akik új kapcsolatba vágtak..és mégis időnként előveszi volt férje ruháját és belezokogja a hiányát... ez így sajna csak LÉLEKTÁRS...és ez szomorúbb szó számomra a lelki társnál
2010. máj. 11. 13:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
A versek-internetes klubban volt egy kérdés, : melyik a legszebb magyar szó.. a lelki társ -nagyon szép.::)).. a szoros,tartalmas emberi összetartozást sugallja!
2010. máj. 11. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!