Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szerintetek a húgom normális?

Szerintetek a húgom normális?

Figyelt kérdés

11éves a húgom,én pedig 15 éves lány.

Elhatározta,hogy politikus lesz,mindenféle jogi könyveket olvas,vacsoránál a terveit hallgatjuk.

11 évesen szerintetek ez normális?

2016. okt. 25. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Naiv mèg.Majd kinövi.Az elején még megváltaná a világot, aztán rájön, hogy a politika nem így működik.

Az ilyen könyvek amúgy hasznosak, bár kétlem, hogy 11èvesen sokat ért belőle.

2016. okt. 25. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális, kiskoromban nekem is sok hóbortom volt, habár 11 éves koromra már nagy vonalakban megvolt, hogy mi érdekel és mi szeretnék lenni, de ez inkább szerencse mint tudatosság.

Legalább eközben megtanul több a későbbiekben is használható szót akár az is lehet ez a személyisége fejlődésének egyik lépcsője. Ha politikus nem is biztos, hogy lesz, de még lehet jogász / ügyvéd. Lehet egyszerűen csak vonzza a szakzsargon és az egész hivatás.

2016. okt. 25. 21:56
 3/4 Mojjo ***** válasza:
100%
Maximálisan normális, sőt, kifejezetten intelligensnek tűnik. Lehet a későbbiekben elveszíti majd az érdeklődését ezen téma iránt, de ez nem változtat azon, hogy figyelemreméltó ilyen fiatalon ilyesmikről olvasni, gondolkozni. Én a helyedben büszke lennék rá :)
2016. okt. 25. 22:13
 4/4 anonim válasza:
100%
Aranyos. Ennyi idősen én is miniszterelnök szerettem volna lenni. Sajnos ez nem így működik, de örüljetek neki, hogy okos, intelligens.
2016. okt. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!