ANIMÉSEK! A hugom 13 éves és "szerelmes" egy anime karakterbe. Ez normális? Mit kezdjek vele? Kis korotokban veletek is előfordult ilyen?
De cuki. :D
11 évesen 'szerelmes' voltam a Bakugan c. Rajzfilm szereplőjébe Klaus-ba.
12 évesen Elkezdtem pankrációt nézni, kajak szerelmes lettem első látásra CM Punk-ba, lehet hülyeség, de megláttam a tv-ben. Ahw pasi, most is az, mai napig példaképem, ő a gépemen a háttér, ha találkoznék vele személyesen a nyakába ugranek. Xd
Na, ez mar nalam beteges, de megszokott. :D
Komolyra fordítva: Max 2 év és kinovi, oszttarsam az 56 éves tanarva volt szerelmes 14 évesen.
Ne aggódj. :D
Hogy kis koromban előfordult-e? Hát még most is! :D
18F
Én azt olvastam hogy ez is szerelem, mert a tulajdonságaiba szeretsz bele a karakternek, tehát ugyanazok az érzések kavarognak benned mintha valódi személy lennél
Egyébként miért kéne kinőni? Én nagyon élvezek így élni, nem akarom kinőni hogy szerelmes legyek karakterekbe, így vagyok boldog. Élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!