Az normális ha szerelmes lettem egy anime karakterbe? :s 16/l
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 10:53
1/26 anonim válasza:
Ebben a korban van aki rocksztárba szerelmes, van aki egy filmbeli szuperhősbe... ma pedig az anime a divat.
2/26 anonim válasza:
Melyik karakter a szerencsés? :D Amúgy ebben az életkorban megesik az ilyesmi :)
4/26 anonim válasza:
Előfordul! :)
Régen engem is felizgatott egy rajzfilmben egy lányszereplő, mert csinált pár olyan dolgot amire bukok :D
5/26 anonim válasza:
ez normális, bár azért ne éld bele magad, hiszen ez egy kitalált karakter.
7/26 A kérdező kommentje:
11:16 : Ikuto a Shugo Charaból.:$$
2012. máj. 30. 12:12
8/26 anonim válasza:
11:16 vagyok
Ikuto???? :D:D:D Édes cicafiú :D Imádom :D
9/26 anonim válasza:
Szerintem normális XD én is szeretek egy karaktert :D habár talán már túlzás a szerelem, de még mindig jobb mint a suliban a srácok
Jah és ő pedig Rikuo éjszakai alakja a Nurarihyon no Mago-ból :3
10/26 OokamiHana válasza:
kjááááá én is totál oda vagyok Ikutoért de azért megtarthatod :P Nekem van örökszerelmem :PP
totál normális egy lány anime fannak mindig van "valaki" az életében :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!