Adolf Hitler jó hadvezér volt?
Figyelt kérdés
Már ha őrá még használhatjuk ezt a kifejezést2010. ápr. 23. 16:48
11/17 anonim válasza:
1914. június 28, hogy pontosak legyünk. :)
Az tény, hogy az idő sokszor igazolta az "elmebeteg" elképzeléseit, de szerintem ez a legkevésbé rajta múlott.
L
12/17 anonim válasza:
Nem volt ilyen magas szintű katonai előképzettsége. Futárként szolgált tizedesi(káplár) rendfokozatban a Német Császári Hadseregben osztrák létére:)
13/17 anonim válasza:
Hitler nem volt jó hadvezér. Inkább másban remekelt.
14/17 anonim válasza:
Ez egy nagyon összetett kérdés. Ha azt nézzük, hogy Hitler 1933-as hatalomra jutása után mennyire fejéődött az első világháború után tönkrement Németország, akkor természetesen jó volt. Ugyanakkor az már más kérdés, hogy milyen súlyos bűnöket követett el az emberiség ellen, ez természetesen nagyon elítélendő véleményem szerint. Talán ha lehet akkor Napóleonhoz hasonlítanám sok szempontból, pl.: ő sem volt tőzsgyökeres francia, hanem korzikai, ahogy Hitler is osztrák volt, na persze ez már egy másik kérdés lenne....
15/17 anonim válasza:
Állítólag az orvosai drogokat adtak be neki.
Mielőtt falhoz állítanátok és lelőnétek ezt én is csak hallottam:)
Ezért már nem tudta mit csinál...nem létező hadosztályokat akart irányítani meg ilyenek.
"Sok a zsidó
Kevés a náci
Gyere vissza
Hitler bácsi"
16/17 anonim válasza:
Nem vezetett egy csatát sem, szal nem.
17/17 anonim válasza:
Nem stratégaként volt kiemelkedő, hanem szónokként és politikusként.
Én nagyon tisztelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!