A majmok miért nem építenek civilizációt, ha okosabbak, mint az emberek?
"Itt van a forrás"
- Hol? Én csak képeket látok.
" Nekem 73 az IQm, Neked? "
Nekem 138 a Mensa hivatalos tesztje alapján.
Szóval tiéd kevesebb mint egy majomé.
Ennyi.
"# 13/14 Időpont ma 21:32"
Ne röhögtess már!
Ezek a videók a "bizonyítékok"?
Az elsőn tucatszor melléüt, és semmi logika nincs a sorrendben - egyszerűen be van idomítva, hogy tüntesse el a fehér négyzeteket.
A második meg szót sem érdemel.
Ennél egy kutya is értelmesebb.
Azért az saját bevallásod szerint 73-as IQ megmagyarázza a kérdés kiírását.
"Az IQ értékei 71 és 80 között
Alacsonyabb fokú mentális retardációról van szó. Az egyének ezekkel az értékekkel nehezen bírkóznak meg az alapiskolában, de a kisegítő iskolákban kitanulnak probléma nélkül. A népesség 10%-át képviselik."
Nálam 125-ös IQ-t mértek, igaz, addigra már elfáradtam sok más teszttől és a keresztkérdésektől.
Felejtsd el már, hogy adott egy teszt, amit elvégeznek mindenkivel, és korrekt eredményt ad. Kultúrafüggetlen IQ teszt nem létezik. Az iskolázottaknak készült tesztek nem tudnak iskolázatlanokat helyesen tesztelni, mert nem elég gyakorlatiasak. A majmok egy másik tesztet oldottak meg az egyetemen. Igaz, hogy ők inkább meg akartak szökni, és jó teszt az nekik, hogy most akkor hogyan tudnak kijutni.
"De az előbb még kételkedtél 66%-os, hogy a majomnak 75 az IQ-ja. Most csak azért megváltoztattad a véleményedet? Mert akkor a nézőpontod kötetlenn."
kötetlen - de ez apróság.
Én nem a majom IQ-szintjében kételkedtem, hanem abban, hogy azt az mérni lehet.
És nem fogadtam el azt az értéked, csupán a saját kérdésed abszurditására akartam rámutatni.
"Ez baromság, általánosítás. Én általánost végeztem 4-5 ös voltam és fölvettek belvárosi gimnáziumba."
Érdekes. Ebben az esetben "általánosítás", de a te kérdésedben dogma.
De, ha már belemegyünk a témába: szerinted miért magasabb az egyenlítő közelében élő majmok IQ-ja, mint a többieké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!