Mi a véleményetek erről az esszéről? A cime A 10 legszebb szó.
2010. febr. 27. 23:07
3/4 A kérdező kommentje:
kösz :) én irtam amugy.
2010. febr. 28. 00:21
4/4 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de én például egészen más szavakat írnék: nekem első lenne a szivárvány, beletartozna a varázslat, illetve egy nagyon érdekes szó: az elvet- gondolj csak bele- egy olyan szó, amely egymás ellentétét jelenti: hisz el kell vetni a magot, hogy kikeljen, de el is kell vetni, magunk mögött hagyni dolgokat, hogy tudjunk élni. A szerelem tartozna még a listámba, illetve a pillangó. Ha jobban elgondolkodnék biztos én is találnék még a szívemhez közel álló szavakat. De a kérdésre válaszolva, jó esszé lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!