Mit gondolsz egy vékony nőről, ha meglátod az utcán?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 14:15
11/11 anonim válasza:
leginkább semmit..ugyanúgy,mintha egy dagadt menne el elöttem..szerintem az emberek legnagyobb problémája,hogy folyton a másik emberrel foglalkoznak..én soha sem nézem,hogy ki hogy néz ki,ha nagyon feltűnő,amit lehetetlen nem észre venni,vagy extrém,legfeljebb megdícsérem,ha tetszik,és nem szólok semmit,ha nem..egyszerűen előveszem a könyvemet,és belemélyedekpl a metrón..jó tulajdonságom,hogy csak azt veszem észre,aki nekem tetszik..ha valaki igénytelenül,vagy csúnyán van felöltözve,észre sem veszem..ő dolga..az meg,hogy ki vékony,ki nem,az meg még eszembe sem jutott megvizsgálni,kivéve,ha extrém,mert az feltűnik,és akkor magamban azt gondolom,szegényke,ennyi zsírt cipelni,meg hogy biztos sokan piszkálják ére,stb..de komolyan,néha még az sem tűnik fel,ha valaki vékonyabb az átlagnál..na erről ennyit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!