Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A keményre fagyott vajból...

A keményre fagyott vajból levágott vékony szelet nehezen tapad a zsemléhez. Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 16:06
 1/3 attee0002 válasza:
100%
mert nem elég képlékeny, hogy bele tudd kenni a zsemle szivacsos tésztájába.
2011. szept. 2. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
azért mert keményre van fagyva... :D
2011. szept. 2. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez hasonló dolog, mint amikor télen havazik, akkor ha lesepred a ruhádról a rárakódott havat még mielőtt megolvadna akkor a ruhád nem lesz tőle vizes. Szilárd állapotban a víz sem nedvez.
2011. szept. 2. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!