A keményre fagyott vajból levágott vékony szelet nehezen tapad a zsemléhez. Miért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 16:06
1/3 attee0002 válasza:
mert nem elég képlékeny, hogy bele tudd kenni a zsemle szivacsos tésztájába.
2/3 anonim válasza:
azért mert keményre van fagyva... :D
3/3 anonim válasza:
Ez hasonló dolog, mint amikor télen havazik, akkor ha lesepred a ruhádról a rárakódott havat még mielőtt megolvadna akkor a ruhád nem lesz tőle vizes. Szilárd állapotban a víz sem nedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!