Mit gondolsz egy vékony nőről, ha meglátod az utcán?
azt hogy sunáznám...
ez milyen kérdés?? milyen válaszokat akarsz?
Ha anorexiás gebe, nem is foglalkozok vele.
Ha egészségesen vékony és látszik rajta, hogy törődik magával, már inkább felkelti a figyelmem.
Ha emellett látszik, hogy sportol, és nem csak éhezteti magát, az újabb piros pont.
Ha szét van gyúrva, mint egy női Conan, maximum kap egy fintort.
Köszönöm szépen a válaszokat:) A vékony alatt, a nem anorexiás, de nem is telt nőket értem. Ez egy dolgozathoz kell nekem:)
Egyik kommentelő (valószínűleg)hölgyeménynek!
Ne törődj azzal, hogy vastag a vádlid! Bizonyára gyönyörű lányzó vagy. Ne törődj azzal más mit mond, az a lényeg, hogy te érezd jól magad! rövid az élet ahhoz hogy hülyeségekre pazaroljuk az időt, én 10 éves korom óta (most 23) nem hordtam szoknyát, most hogy egyszer elkapott a gépszíj lépten-nyomon dicsérnek és én is jól érzem magam benne (megsúgom néha úgy érzem, mintha nőbb lennél), pedig nehéz volt kimenni az ajtón is. Aztán most már gond nélkül megy és hidd el nem a mai ideális testalkatű nő vagyok és a vádlim is vastag. Jóval vastagabb, mint a tiéd. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!