Szerintetek megéri az emberiség a 3000. évet?
Szerintem is, pár száz éven belül, de akár sokkal hamarabb is őrült gázos dolgok lehetnek. Éhínség, háborúk, klímakatasztrófa, következtében éhínség és természeti katasztrófák. Simán lehetnek olyan dolgok pár száz éven belül, vagy hamarabb, amibe milliárd szám halnak az emberek.
Kérdés, ennek mi lesz a következménye, arra is van esély, hogy teljesen kipusztul az ember, de valószínűbb, hogy megmarad az emberek töredéke és primitív módon éldegél, ahogy tud...
Nem értem ezt a negeativ hozzáállást...
Szerintem megéri az emberiség, sőt a 4000.-et is, és az 1miiliomodikat is. Nem azt mondom, hogy mostantól aranykor örökélet és ingyensör van, de túl fogjuk élni. Voltunk már kihalás szélén, leszünk is még, de fent fogunk maradni
Kétesélyes.
Eddig minden nagyobb birodalom borult - és sose békésen.
Csak most már kicsit hatékonyabb fegyverek vannak, mint régen.
Másrészt az egy dolog, hogy megéri-e... a kérdés az, hogy lesz-e közben nagyobb háború?
Mert ha igen, és az emberiség visszaesik középkori szintre - akkor onnan már nincs visszatérés. Akkor, ha magától ki nem pusztul, addig marad ott, amíg a Nap el nem forralja.
Nem lesz újabb ipari forradalom, mert se nyersanyag, se energiaforrás nincs már hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!