Tippelj! Ezek a koponyarekonstrukciók milyen etnikumúaknak tűnnek? Germán, szláv, finnugor, belsőázsiai turáni, kelta stb?
Figyelt kérdés
Tudom, talán nem ez a legjobb témakör, de mivel egyenlőre történelem topikot nem találtam, viszont az itt posztolók mégis sok törénelmi témát itt beszélnek meg , így hát...
2015. febr. 20. 16:31
11/13 anonim válasza:
"Tünde faj nem létezik."
Ahogy magyar faj sem.
12/13 anonim válasza:
Gratulálok kedves utolsó, ezzel a kommenteddel megtestesítesz mindent, amit undorító ebben az országban.
korcs... az. Van legalább halvány fogalmad arról, hogy mit jelent az a szó, hogy faj? Költői kérdés volt, ne válaszolj, elég sötétség van ezen az oldalon nélküled is.
13/13 anonim válasza:
Elég nehéz így, attól függetlenül, hogy szerintem ezek híres emberek fejformái.
Annyi látható, hogy mindegyik az Europid, vagy Kaukázusi nagyrasszhoz tartozik, de én nem vagyok szakértő.
Talán ez a link segíthet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!