Tippelj! Ezek a koponyarekonstrukciók milyen etnikumúaknak tűnnek? Germán, szláv, finnugor, belsőázsiai turáni, kelta stb?
Figyelt kérdés
Tudom, talán nem ez a legjobb témakör, de mivel egyenlőre történelem topikot nem találtam, viszont az itt posztolók mégis sok törénelmi témát itt beszélnek meg , így hát...
2015. febr. 20. 16:31
1/13 anonim válasza:
Ez most az új módi? A fajelmélet feltámadt?
3/13 A kérdező kommentje:
1#A fajelmélet az volt amely bizonyos rasszok felsőbbrendűségét hirdette. Az ilyen bomlasztó kommentekkel nem vagyok hajlandó leállni vitázni.
2#miből gondolod hogy "ősmagyar fajúak"? ez csak off akart lenni?
2015. febr. 20. 16:35
5/13 anonim válasza:
1 - Magyar harcos vagy paraszt
2 - germán irnok, azaz tanult ember
3 - szláv pap
4 - török vagy üzbég
5 - valami funnugor
6 - török féle
6/13 anonim válasza:
"történelem topik"
Ez nem történelmi, hanem antropológia téma. Inkább a tudományba passzol.
7/13 anonim válasza:
Onnan veszem, hogy meglehetősen tiszta fajúak, ezért csak magyarok lehetnek.
8/13 A kérdező kommentje:
mi az hogy tiszta fajú? és milyen fajúak? pl én a 2. és az 5. között semilyen hasonlóságot nem látok.
2015. febr. 20. 17:01
9/13 anonim válasza:
Magyar fajúak ezek az szentigaz.
10/13 anonim válasza:
"Ezek tündék."
Tünde faj nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!