Vannak a Monte Cristo grófjához hasonló könyveket?
*könyvek
bocsi, át kellett írnom a kérdést...
ma 23:57 vagyok..
A könyvben amit ajánlottam van bosszúvágy,gyilkosság,hűtlenség,szinte minden.XIV.Francia királlyal(Napkirállyal vagyis Szép Fülöppel kezdődik)
Végén a történet összefonódik az olasz lombardokkal akiknek közük lesz az elcserélt trónörökössel..Érdemes elolvasni,nem fogod megbánni.Ha a Monte Cristo tetszett akkor ez is fog..
Verne:Rejtelmes sziget
lány léterme imádtam. arról szól, hogy egy csapat szökött rab egy lakatlan szigetre kerül és hogyan építik fel az életüket, de nagyon izgalmas, ötletes. 2 kötetes könyv
aztán a Tamás bátya kunyhója a néger rabszolgákról szól, de nagyon nagyon szép történet, sokféle karakterrel, van benne bosszú is bőven
aztán Ken Folett:A katedrális. ez egy jó hosszú könyv, sok-sok évet ölel fel, lovagokról, katedrálisépítésről, stb. de nagyon izgalmas, nagyon érdekes, minden van benne, az biztos.
aztán a Hetedik tekercs. ez Wilbur Smith regény. egy elveszett egyiptomi sír felkutatásáról szól, rejtvényekkel, üldözéssel, bosszúval, mindennel, szintén nagyon jó.
jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!