Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Valós vagy kitalált a holokauszt?

Valós vagy kitalált a holokauszt?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy történelmi tény, de most egyre több olyant olvastam miszerint az oroszok készítette propaganda. Mi egyáltalán a bizonyíték arra, hogy valós volt, illetve mi arra, ha kitalált?
2015. jan. 28. 18:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Amúgy most engem ez a 20 milla tényleg érdekel. Ez most nem a holokausztra vonatkozik ha jól értem, mert ott azért a túlnyomó többség zsidó volt, cigányból, kommunistából meg sima rendszerellenségből nem volt 15 millió. Ez inkább úgy hangzik, mintha az elesett katonákat is beleszámolnák, ami azért szerintem elég hlyeség.
2015. jan. 29. 09:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Igazad van tényleg minden áldozat benne van a 20M-ban, de viszont az mind a cikk szerint holokausztáldozat és a háborús áldozatok erre pluszba jönnének.
2015. jan. 29. 09:08
 23/27 anonim ***** válasza:
53%

Én mondtam, hogy elhiszem, hogy volt holokauszt.

A legyilkolást mint fő célt nem tudom elképzelni.

Azt meg azért nem, mert a németek úgy vitték el az embereket a megszállt területekről haza rabszolgamunkára, emiatt elég abszurdnak hangzik, hogy az ott lévő emberekről csak úgy lemondjanak, főleg, hogy a táborok pont iparterületen vannak. És a kialakítás sem arra enged következtetni, hogy elsődleges cél a gyilkolás volt

2015. jan. 29. 09:16
 24/27 anonim ***** válasza:
2015. márc. 10. 23:30
 25/27 anonim ***** válasza:

Dzsimi, jogod van h.lyeségekben hinni (mint a zsidó világösszeesküvés is), de legalább ne terjeszd.

(Esetleg utánaolvashatnál a témának, mint pl. hogy David Cole nem történész, a videóbeli állításokat meg már többször megcáfolták itt, a GYK-n is stb.)

2015. márc. 14. 07:59
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Nekem nem áll jogomban ilyeneket terjeszteni, és senkinek sem (az más tészta, hogy Menáhém Begín-féle nézeteket szabad-e). Mivel, hogy ez antiszemitizmus, és az a világ legnagyobb bűne, ami még a más emberek lemészárlásánál is nagyobb bűn.
2015. márc. 14. 13:36
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem kell keverni.

Tényleg olvasgass egy kicsit.

2015. márc. 14. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!