Valós vagy kitalált a holokauszt?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy történelmi tény, de most egyre több olyant olvastam miszerint az oroszok készítette propaganda. Mi egyáltalán a bizonyíték arra, hogy valós volt, illetve mi arra, ha kitalált?2015. jan. 28. 18:32
21/27 anonim válasza:
Amúgy most engem ez a 20 milla tényleg érdekel. Ez most nem a holokausztra vonatkozik ha jól értem, mert ott azért a túlnyomó többség zsidó volt, cigányból, kommunistából meg sima rendszerellenségből nem volt 15 millió. Ez inkább úgy hangzik, mintha az elesett katonákat is beleszámolnák, ami azért szerintem elég hlyeség.
22/27 anonim válasza:
Igazad van tényleg minden áldozat benne van a 20M-ban, de viszont az mind a cikk szerint holokausztáldozat és a háborús áldozatok erre pluszba jönnének.
23/27 anonim válasza:
Én mondtam, hogy elhiszem, hogy volt holokauszt.
A legyilkolást mint fő célt nem tudom elképzelni.
Azt meg azért nem, mert a németek úgy vitték el az embereket a megszállt területekről haza rabszolgamunkára, emiatt elég abszurdnak hangzik, hogy az ott lévő emberekről csak úgy lemondjanak, főleg, hogy a táborok pont iparterületen vannak. És a kialakítás sem arra enged következtetni, hogy elsődleges cél a gyilkolás volt
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Dzsimi, jogod van h.lyeségekben hinni (mint a zsidó világösszeesküvés is), de legalább ne terjeszd.
(Esetleg utánaolvashatnál a témának, mint pl. hogy David Cole nem történész, a videóbeli állításokat meg már többször megcáfolták itt, a GYK-n is stb.)
26/27 anonim válasza:
Igazad van. Nekem nem áll jogomban ilyeneket terjeszteni, és senkinek sem (az más tészta, hogy Menáhém Begín-féle nézeteket szabad-e). Mivel, hogy ez antiszemitizmus, és az a világ legnagyobb bűne, ami még a más emberek lemészárlásánál is nagyobb bűn.
27/27 anonim válasza:
Nem kell keverni.
Tényleg olvasgass egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!