Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Van ilyen kifejezés, vagy...

Van ilyen kifejezés, vagy csak én használom rosszul?

Figyelt kérdés

Bnőmnek azt mondtam, h nem engedném ki éjszaka az utcára, mert sztem veszélyes városban lakik, a bűn városának olvastam, erre kb. úgy vette, mintha én birtokolnám, vagy kutya lenne, akit kiengedhetek, pedig csak féltésre gondoltam úgymond.

Én tévedtem ezzel a kifejezéssel, vagy ő akar belém kötni nagyon?

Előre is köszi.

2014. nov. 12. 03:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem is tudjátok, h mennyire örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémánk, ez csak egy kis semmiség volt, két mondattal letudta ő is, meg én is, ezt csak meglepett, h miért hitte úgy, h állatként kezelem, még a kutyát fel is hozta példának, de mindegy, sztem lekaksizza ő is ezt a kis semmiséget, legalábbis remélem. :)
2014. nov. 14. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!