Az önbizalom hiányosok miért próbálják lenézni azt a személyt, akinek magas az önbizalma?
Tán van bennük valamiféle irígység?
Attól hogy,magas az önbizalmam jó és becsületes ember vagyok.
Bocsáss meg, de így látatlanban ez nem önbizalomnak tűnik, hanem önhittségnek. :p
Az önbizalom és a szerénység nem zárja ki egymást. Ha erős az önbizalmad, akkor szükségtelen folyton mutatnod, hiszen nem szorulsz rá külső megerősítésre.
Nem tudom ki próbál téged lenézni, mert nem írtál részleteket. Én sose láttam, hogy "az önbizalomhiányosok" (társadalmi osztály) ilyet tett volna. Nem lehetetlen, ahogy az sem, hogy valóban irigy valaki rád, de ezt ennyiből hogy találhatnám ki? Nem fogok látatlanban rábólítani, hogy igen, irigy valaki rád, úgy, hogy nem is mondasz róla semmit.
Ez főleg nőkre vonatkozik..Tehát őket zavarja valamilyen szinten hogy én jól érzem magam a bőrömben és senkivel sem cserélnék...Ezt miért nehézkes számukra megérteni?
Így van nekem semmilyen megerősités nem kell kívülről,mert hiszek magamban sőt tudom hogy értékes személy vagyok.Ez ugyanúgy megvan mindenkiben úgyvélem...
Hát, ha tényleg nem idegesítően nyomod, csak valami kapcsán tettél egy ilyen kijelentést hogy nem cserélnél senkivel, akkor jah, néhány ember tényleg felhúzza magát ezen. Énis egyszer itt a tudományokban szóba hoztam hogy átlag feletti az iq-m (ami nem egy hűde nagy dolog), mert épp arról volt szó, hogy mennyire nehéz programozónak lenni, és páran teljesen kiakadtam hogy hogy mondhatok ilyet, milyen nagyképű vagyok :D
Viszont néhány embernek idegesítően nagy arca van, és emiatt nem lehet velük vitázni dolgokról, nem lehet meggyőzni őket, nem lehet segítséget kérni, nem lehet segíteni nekik, mert mindenből ezt akarják kihozni hogy ők mekkora arcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!