Hogy lehet önbizalmat növelni? A magasságom 191centim miatt kissé megtört a sok beszólástól (létra, colos)
Hány éves vagy?
Szerintem a magas srácok, férfiak sokkal helyesebbek, vonzóbbak, férfiasabbak.
Lehet, csak irigykednek.
Sportolj, ha eddig nem tetted volna!
Lehet közepes vagy magas barátnőd, míg egy alacsony srácnak, ugye meg nem lehet magas barátnője. ;-)
Szard le a beszólásokat!
Nem mindenki lehet olyan magas mint te. Te ettől vagy EGYEDI és kész.Érezd jól magad a bőrödben,ne a véleménnyekkel törődj,mert az emberek szeretnek másokat cikizni de ahhoz nincs meg a kellő önismeretük hogy a saját hibáikat észrevegyék.Nem érdemes ilyenekre figyelni!! ;)
16/f és 195cm
eddig én is utáltam magam..de magamba néztem és megkerestem az olyan tulajdonságokat amik csak nekem vannak
pl. idősebbnek néznek a csajok (rekord 20év),vagy mindenki felnéz rám :)
ne törődj mások mit gondolnak rólad..a legfontosabb hogy mit gondolsz magadról
sportolj valamit,menj szórakozni,lazulj el és élvezd az életedet...és egy idő után rájösz hogy mindenki bekaphatja aki eddig cseszegettett mert te jól érzed magad a bőrödben,nem érdekel ki mit gondol..és ami a legfontosabb BOLDOG VAGY
remélem segitettem
Légy büszke a magasságodra, és húzd ki magad!
Nem Te választottad, és meg kell tanulni vele együtt élni: nem lefejelni a buszon a kapaszkodókat, ügyesen kikerülni az alacsonyabb ajtókban a szemöldökfát.... stb.
Persze, nem árt, ha megvan hozzá a kellő erőnlét is!
Sokan mit nem adnának érte, hogy egy pár centivel magasabbak lehetnének!
A csajok ezért sanyargatják magukat tűsarkúval!
Ne feledd, magasabb még lehetsz, alacsonyabb már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!