Ki az közületek, aki több Popper Péter művet is olvasott már?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 13:49
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rossul tettem fel a kérdést. Reflexiókat is szerettem volna. Olvastátok a Válság és megújulás című könyvet, vagy a Kizökkent idő címűt, A belső utak könyvét, a Felnőttnek lenni címűt, az Ők én vagyok-ot, Egy illúzió halála, Hordaléktalajon, Az írás a Teremtés könyvétől Malakiás prófétáig, és az írás 2-t. Mi a véleményetek az ő gondolatai jó irányba fejlesztik a személyiség alakulását?
2010. jan. 15. 16:51
4/10 Silber válasza:
Ezeket pont nem, de a Szeretetkönyvet, és a "Hogyan öljük meg magunkat" c. műveket igen. Nehéz olvasmány az első.
5/10 anonim válasza:
Szeretetkönyv Müller Péter műve. De jó könyv.
6/10 A kérdező kommentje:
A Szeretetkönyv tényleg jó, csak Müller Péter írta. A másikról életemben nem hallottam.
2010. jan. 15. 21:31
7/10 Silber válasza:
Elnézést, jogos a felháborodás.
Valószínűleg azért nem hallottál róla, mert bár ő írta, nem több mint két oldal.
8/10 anonim válasza:
én olvastam a praxist, az nagyon "szórakoztató" és elképesztő volt, érdekes eseteket dolgoz fel, meg egy nagy zöldet, amiben az öngyilkosságról volt szó, egy ilyen vastagabbat, abban nagyon jó érvekkel győzi meg az embert hogy miért ne legyen öngyilkos. a címét nem tudom, de halállal, depresszióval foglalkozik.
9/10 anonim válasza:
Az első kettőt olvastam és tetszettek.
10/10 anonim válasza:
Az önmagába térő ösvény
Belső utak könyve
Részemről mondjuk Mancsot
Holdidő
Mesterkurzus - sorozat
Csakhogy párat említsek.
Már akkor olvastam a könyveit, amikor még alig fogtam fel belőlük valamit- tizenéves koromban.
Többet nem ír nekünk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!