Mi igaz számodra?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 02:43
1 2
 11/13 Wadmalac ***** válasza:
Vagyis számunkra csakis szubjektív valóság létezik, ha belegebedünk is az objektív valóság keresésébe. :)
2014. aug. 26. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:

#8 élj nyugodtan úgy, ha ez neked jól esik. Ami engem illet, abban a pillanatban vagy kell a sör, vagy nem. Ha nem, a kérdés lezárva, minek foglalkozzak olyannal, ami érdektelen. Ha viszont kell, akkor vagy tudom, és kiveszem, vagy nem tudom, és megnézem. Ha van, kiveszem, ha nincs, elmegyek venni. Tudod ez így elég egyszerű.

Remélem, segítettem. Mert viszont az, hogy érdemes-e segíteni embertársainknak, vagy ez is feltételfüggő, nos ezen érdemesnek tartom kis ideig elmeditálni. Valószínűleg azért tartom érdemesnek, mert fontosnak tartom. A sörrel kicsit más a helyzet.

2014. aug. 26. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Az egység igaz, ami örök, ami állandó. Minden, ami teremtett (az egység képzeletben kiragadott részei) az múlandó, mert amikor visszatér az egységbe (igazából mindig is ott volt, van és lesz), a rész mivolta meghal. Meghalni látszik, nem is volt soha. Csak egy részértelmezés illúziója volt.
2014. aug. 26. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!