"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni ami most vagyok."
2010. jan. 11. 00:23
1/8 anonim válasza:
volt egy elképzelésed magadról, hogy milyen szeretnél lenni, ezt megvalósítottad, de a régi én- ed jobban tetszett, ezért szeretnél "visszaváltozni" :D
2010. jan. 11. 00:29
2/8 anonim válasza:
...ha ez tea kávét, ha kávé, teát szeretnék...
2010. jan. 11. 07:27
3/8 anonim válasza:
Pl. fiatal voltál, és akkor a mostani korodbéli önmagadat magasztosabban szemlélted mint most, hogy azzá váltál. Már a negatívumokat(ha vannak) is észreveszed a mostani életedben.
2010. jan. 11. 09:59
4/8 anonim válasza:
Most ezen mit nem lehet érteni?:D
Régen akartál lenni valaki. Ezt mára el is érted. De most már inkább lennél a régi önmagad.
2010. jan. 11. 17:38
5/8 Sz1u válasza:
Off:
Nem hiszem, hogy már "mondássá" nőtte ki volna magát ez a graffiti, vagy a Repülők: Nem adom fel c. számának a szövegrészlete.
On:
Mondjuk... olyan (vagy az a ) gyerek szeretne lenni, akinek teljesül az álma. Vagyis azzá vált belőle, aki (vagy ami) jelenleg a felnőtt korban.
Remélem érthető voltam 2 sör után is... :)
2010. jan. 11. 19:41
6/8 anonim válasza:
Egészségedre váljék! (a sör)
Ifjonti hév, romantika, változtatásra való hajlam visszasírása, amikor még az idősebb kori bölcsességet áhította.
Most, amint elérte, ismét fiatal bohó, "harcos" lenne inkább.
2010. jan. 12. 08:18
7/8 anonim válasza:
"Nem hiszem, hogy már "mondássá" nőtte ki volna magát ez a graffiti, vagy a Repülők: Nem adom fel c. számának a szövegrészlete."
Amikor a rapülők előadta, akkor már egy 20 éve elcsépelt szöveg volt ez.
2010. jan. 12. 14:56
8/8 anonim válasza:
Az ember folyton változik. Először szeretnél lenni. Először kitűzöl egy célt magadnak ez és ez szeretnél lenni, aztán éveken belül újra vissza akarsz térni régi önmagadhoz. Lehet egyfajta negatív jelentése is ennek a szövegnek, mondjuk rossz irányba fejlődtél, olyanná váltál, ami már nem szeretnél lenni, és most vissza szeretnél térni a régi énedhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!