Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan halt meg Mária Terézia?

Hogyan halt meg Mária Terézia?

Figyelt kérdés
google-n nem találtam a haláláról semmit:S
2010. jan. 7. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Mária Terézia esetében szó se volt lóról! Ti nagyon keveritek a kettőt! Mária Terézia nem volt nimfomániás, nem ő feküdt le a katonáival, hanem Nagy Katalin!

Mária Terézia:

"It is unlikely that Maria Theresa ever completely recovered from the smallpox attack in 1767, as 18th-century writers asserted. She suffered from shortness of breath, fatigue, cough, distress, necrophobia and insomnia. She later developed edema.[112] The empress fell ill on 24 November 1780, ostensibly of a chill. Her physician Dr. Störk thought her condition serious. By 28 November, she was asking for the last rites, and the next day, at about nine o'clock in the evening, she died surrounded by her remaining children."

Nagy Katalin:

"Catherine suffered a stroke on 6 November [O.S. 5 November] 1796 and died in her bed at 9:20 the following evening without having regained consciousness. Despite an urban myth connecting her death with a sexual incident involving a horse, there is no basis to this story."

"Catherine, throughout her long reign, took many lovers, often elevating them to high positions for as long as they held her interest, and then pensioning them off with large estates and gifts of serfs."

2010. jan. 31. 02:09
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
teherbebaszta egy ló, és a férje, jóska császár rajtakapta
2010. jan. 31. 21:01
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
a töritanár azt mondta,hogy lóval izélt,és valahogy átszúrta a kukaca a lónak..
2010. jan. 31. 21:04
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Valahogy? A lónak méteres farka van, Mária Teréziának meg 15 centis hüvelye. A száján jött ki a fallosz!
2010. jan. 31. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Ennyi műveletlen primitív barom egy helyen...
2010. jan. 31. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
akkor most a töritanáromat szidod?Mert nekem ő mondta.. :)
2010. jan. 31. 21:15
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan az előzőt nem én írtam, de ha egy töritanár ilyet mond, az bizony primitív barom.

Kettő: díjaznám, ha legalább elolvasnátok, amit fenn írtam, és nem mondanátok hülyeségeket.

Szerencsétlen Mária Terézia Isten nyugosztalja most biztos forog a sírjában!

2010. jan. 31. 21:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Forogjon csak, kit érdekel? Nekem nem fáj.
2010. jan. 31. 22:25
 19/21 Edward Cullen ® ***** válasza:
60%
én is a lovas sztorit hallottam és nekem is a töri tanárom mondta...
2010. febr. 23. 16:05
 20/21 anonim válasza:
47%

keveritek Nagy Katalinnal

ő volt ilyen...

Mária Terézia biztosan nem

2010. nov. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!