Hogyan halt meg Mária Terézia?
Ez most komoly? Én soha nem hallottam ilyet? Szexuálisan szerette a lovakat, vagy mint állatot?
El sem tudom képzelni. Ha valaki ilyen aberrált az másban is ki kell hogy tűnjön, nem hallottam erről semmit vele kapcsolatban. Ti tudtok valamit?
Mária Terézia egy kielégíthetetlen luvnya volt. Az ajtaja előtt sorban álltak a férfiak. Előfordult, hogy ha rossz napja volt, akkor kivégeztette azt a férfit, aki nem elégítette ki őt. Egy idő után már a férfiak sem voltak neki elegek. Ezért fából lovat építtetett magának, majd meztelen seg.gel belebújt. Természetesen a lényegnél ki volt vágva a fa, így a ló be tudta vezetni a legmegfelelőbb helyre a lényeget...
Még az hozzá tartozik a történethez, hogy a lovak, szamarak, öszvérek onnan tudják, hogy a saját fajtájukkal van dolguk, hogy megszagolják a másik hátsó fertályát, és ha érzik az ürülék szagát, akkor tudják, hogy megfelelő a partner. Ezért Mária Terézia lóürülékkel kente be magát az aktus előtt.
Ez mindent megmagyaráz, tényleg egy kielégíthetetlen ribanc volt a nő.
Aki ezt komolyan elhiszi, annak valami probléma van a fejében.
Attól, aki megint beírta ezt a falovas baromságot, szeretném megkérdezni, hogy ezt az ökörséget még hány helyre fogja beírni?
Vagy egyszer megírtad, és azóta mindig átmásolod?
Mindenesetre nagyon buta lehetsz, ha ilyesmiket tényként közölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!