Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan halt meg Mária Terézia?

Hogyan halt meg Mária Terézia?

Figyelt kérdés
google-n nem találtam a haláláról semmit:S
2010. jan. 7. 18:26
1 2 3
 1/21 papagenou ***** válasza:
30%
nem ő volt aki szerette a lovakat?:D
2010. jan. 7. 18:54
 2/21 anonim válasza:
18%
Lovakkal kefélt, és ebbe halt bele...ezért nem találsz semmit a haláláról
2010. jan. 7. 22:05
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
jajj.. :) belső sérülése volt,miközben magába nyomta egy lónak a szerszámát! :D ezt a töritanárom mondta,nincs ez sehol sem,szájhagyomány útján,akik a történelmet tanítják,azok szokták továbbadni.. :) ez a jó szokás megmaradt.. :)
2010. jan. 8. 11:20
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
nem egyiksem! benevedd! olvastam róla német szakirodalmat (germanisztika szak) és biztosra tudom mondani: a hónaljában volt egy tályog, vagyis daganat az fekélyesedett el, ez kivérzett neki, és végelgyengülés lépett fel. ebbe halt bele.
2010. jan. 8. 18:30
 5/21 A kérdező kommentje:
oké kösz szépen!!egyéb ként azért tettem föl ezt a kérdést mert én is úgy tudtam hogy szerette a lovakat...:D
2010. jan. 9. 22:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly? Én soha nem hallottam ilyet? Szexuálisan szerette a lovakat, vagy mint állatot?

El sem tudom képzelni. Ha valaki ilyen aberrált az másban is ki kell hogy tűnjön, nem hallottam erről semmit vele kapcsolatban. Ti tudtok valamit?

2010. jan. 13. 01:19
 7/21 anonim ***** válasza:
12%

Mária Terézia egy kielégíthetetlen luvnya volt. Az ajtaja előtt sorban álltak a férfiak. Előfordult, hogy ha rossz napja volt, akkor kivégeztette azt a férfit, aki nem elégítette ki őt. Egy idő után már a férfiak sem voltak neki elegek. Ezért fából lovat építtetett magának, majd meztelen seg.gel belebújt. Természetesen a lényegnél ki volt vágva a fa, így a ló be tudta vezetni a legmegfelelőbb helyre a lényeget...

Még az hozzá tartozik a történethez, hogy a lovak, szamarak, öszvérek onnan tudják, hogy a saját fajtájukkal van dolguk, hogy megszagolják a másik hátsó fertályát, és ha érzik az ürülék szagát, akkor tudják, hogy megfelelő a partner. Ezért Mária Terézia lóürülékkel kente be magát az aktus előtt.

Ez mindent megmagyaráz, tényleg egy kielégíthetetlen ribanc volt a nő.

2010. jan. 16. 23:15
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem semmi. Erről hol lehetett olvasni? Biztos igaz lehet, legalább is valóságalapja van mindennek.
2010. jan. 18. 19:11
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Aki ezt komolyan elhiszi, annak valami probléma van a fejében.

Attól, aki megint beírta ezt a falovas baromságot, szeretném megkérdezni, hogy ezt az ökörséget még hány helyre fogja beírni?

Vagy egyszer megírtad, és azóta mindig átmásolod?

Mindenesetre nagyon buta lehetsz, ha ilyesmiket tényként közölsz.

2010. jan. 31. 00:55
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
Ez hülyeség, minden női uralkodóról ez a pletyka terjeng? Ugyanezt hallottam már Nagy Katalinról is! Semmi alapja az egésznek!
2010. jan. 31. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!