Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szerintetek mennyire venné...

Szerintetek mennyire venné rossz néven a másik fél, egy filozófia témáról szóló beszélgetésben, hogy ha egy feltevésben megkérdőjelezném az ő létezését?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 22:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
sry nem olvastam el a válaszokat, de ez egy tipikus filozófiai kérdés, ennél sokkal durvábbakat is vetettek már fel nekem és én is másoknak :) a filozófiának ilyen szempontból nincs határa, főleg hogy csak felvetsz valamit, amit utána a másiknak meg kell cáfolnia, igazolnia kell, vagy tartózkodnia. Pl felvethetem bárkinek azt is hogy te szerintem gonosz vagy, ezért és ezért. Cáfold meg, mondd el, miért nem vagy gonosz, és miért nem volt gonosz ez és ez a tetted. Nem láttam még embert megsértődni egy ilyentől, max elbizonytalanodni.
2014. júl. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!