Akik azt állítják, hogy a holokauszt csak kamu mire alapoznak?
> Egyezzünk ki egy döntetlenbe
Menekülsz mi? Fut a gyáva! Gyere vissza te féreg, hadd bánjak el veled, leharapom tőből mind a két lábad! ;-)
> 1: csak a zs vitaminosokat említik, holott rengeteg nem izraelita áldozat is volt
Mint ahogy arra részben utaltam is a #4 válaszom második bekezdésében. Bár ez jó kérdés. A cigány holokausztot így ezzel a jelzővel szokták emlegetni inkább, vagy úgy, hogy Porajmos. Meg még sok más áldozat is volt persze.
> akikről ha beszélsz, akkor törvényszegőnek minősülsz
Miért is? Melyik jogszabály alapján?
> 2: a világ más tájain is voltak népirtások és azokról szeretnek elfeledkezni, vagy lekicsinyíteni a tényeket azokkal szemben
Gondolom a világ más tája számunkra sokkal kevésbé fontos. Mivel a holokausztban érintett az ország, Európa, úgy elkövető, mint elszenvedő tekintetében, ezért foglalkozunk ezzel leginkább, és kevesebbet mondjuk egy afrikai népirtással. Mondjuk szerintem is torz az, amilyen súllyal szóba esik. Reggelente be szoktam kapcsolni a rádiót, és megfigyeltem, hogy nagyon sokszor van valami holokauszthoz kötődő emléknap, évforduló. Majd ennek még utána kell néznem, de úgy érzetre nekem túl sok. Szinte ugyanannyiszor kerül a hírekbe ilyen jellegű emlékezés, mint az összes többi történelmi esemény együttesen. Egyszer majd ha nagyon sok időm lesz, készítek erről valami kimutatást, hogy nem csak érzetre ítéljem meg, hanem objektívebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!