Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Baj 16/F vagyok és 76-os az IQ-m?

Baj 16/F vagyok és 76-os az IQ-m?

Figyelt kérdés
Nem egóból, de szerintem igazából nagyon sok mindent tudok torténelemmel kapcsolatban és a tanárok is szívesen meghallgatják a politikai nézeteimet (sportból is jó vagyok de ez fizikai megpróbáltatás).A torténelmi dátumokat torvényeket sok olyan dolgot mely túlszárnyal az alap muveltségen.És nagyon el vagyok KESEREDVE mivel nagyon sok embertol hallom hogy "idióta 0 ember akinek kevés az IQ-ja és nagyon bunkó,unintelligens hulye emberek akik keveset tudnak..Egyébként 5.4-es az iskolai bizonyítványom átlaga, ha ez számít.Nagyon szomorú vagyok e-miatt.

2014. márc. 10. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Az IQ és a műveltség két más fogalom!

2. Egy ember "szellemiségét" az IQ-n kívül még vagy 20 hasonló mérőszám is jellemzi! (így is kérdés, mennyire jól, de az IQ önmagában biztosan nem ad átfogó képet)

3. Az IQ mérése eléggé nehéz, gagyibb teszt, vagy nem szabályos körülmények garantálják, hogy használhatatlan az eredmény.

4. Könnyen lehet, hogy ez egy téves, nem mérvadó adat. Az is lehet, hogy te egy olyan alkat vagy, akinek nincs vas logikája, de jó a memóriája, akkor ajánlom, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, pl olyan bölcsész szakok közül válassz, ahol ez jól használható! Nem vagyunk egyformák.

5Hogy jött ki az 5.4-es átlag?

2014. márc. 17. 08:10
 12/13 anonim válasza:
Már 1000 éve megállapítottak vagy 100 másik intelligencia hányadost. Ma már nem akkora divat mint a 20. század eleji megjelenésekor.
2014. márc. 27. 23:10
 13/13 anonim válasza:
Illetve, amit szerintem fontos lenne megemlíteni: Tudtommal nem ugyanolyan tesztek segítségével mérik a fiatalabbak és az idősebbek IQ-ját....
2014. márc. 29. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!