Baj 16/F vagyok és 76-os az IQ-m?
Anno, amikor még voltunk IQ teszten ~18 évesen, akkor nálunk is volt pár srác,egyet emelnék ki, aki közel kitűnő tanuló volt, nagyon okos, jó sportoló volt. Neki 88 lett, ha jól emlékszem.
Azért vicces volt, amikor reggel még ott osztott mindenkit, hogy mindenki hülye f@x, majd ő megmutatja... Aztán délben már azt hallgattuk, hogy rossz a teszt :D
Az eredmény miatt ne keseredj el, lehet nem voltál formában stb..
Amiatt inkább fájjon a fejed, hogy a kérdést nem tudtad rendesen megfogalmazni 5.4-es átlaggal.
Ez egy erősen troll kérdés. A 76-os IQ egy hajszállal van az enyhe értelmi fogyatékosság szintje felett.
Aki ilyen adottságokkal rendelkezik, nem fogalmaz és nem ír így.
Ne legyél elkeresedve, tanulj sokat, és gondolkodj, akkor legalább buta nem leszel.
Vannak, akik értelmi fogyatékosok, de nem gondolná senki, hogy azok, akik hallják vagy olvassák őket. Te még értelmi fogyatékos sem vagy. Sőt, igényesebb, mint a legtöbb idejáró.
Az számomra mindig kérdéses, hogy miként van mérve. Az online tesztek és a gyorstesztek nem mérvadóak. Nekem eddig háromszor mérték, normális körülmények között, pszichológussal. Képtelen vagyok elhinni, hogy online tesztek és gyorstesztek képesek rendesen mérni.
Ha tényleg érdekel az IQ-d, keress egy helyet, ahol normálisan megmérik. A 76 az gyanúsan alacsony érték, téged nem ismerve is kételkedek benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!