Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Baj 16/F vagyok és 76-os az IQ-m?

Baj 16/F vagyok és 76-os az IQ-m?

Figyelt kérdés
Nem egóból, de szerintem igazából nagyon sok mindent tudok torténelemmel kapcsolatban és a tanárok is szívesen meghallgatják a politikai nézeteimet (sportból is jó vagyok de ez fizikai megpróbáltatás).A torténelmi dátumokat torvényeket sok olyan dolgot mely túlszárnyal az alap muveltségen.És nagyon el vagyok KESEREDVE mivel nagyon sok embertol hallom hogy "idióta 0 ember akinek kevés az IQ-ja és nagyon bunkó,unintelligens hulye emberek akik keveset tudnak..Egyébként 5.4-es az iskolai bizonyítványom átlaga, ha ez számít.Nagyon szomorú vagyok e-miatt.

2014. márc. 10. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne légy szomorú, mindenkinek annyi van, amennyit a sors adott. Szerezz egy olyan speciális ismeretanyagot, amiben különleges vagy és majd szívatod a magasabb IQ-jú embereket.
2014. márc. 10. 22:14
 2/13 anonim válasza:
100%
5.4? az szép. meg se merem említeni h a legjobb érdemjegy az 5-ös
2014. márc. 10. 22:15
 3/13 anonim válasza:
Baj. A 76-as IQ nem számít jónak.
2014. márc. 10. 23:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Anno, amikor még voltunk IQ teszten ~18 évesen, akkor nálunk is volt pár srác,egyet emelnék ki, aki közel kitűnő tanuló volt, nagyon okos, jó sportoló volt. Neki 88 lett, ha jól emlékszem.

Azért vicces volt, amikor reggel még ott osztott mindenkit, hogy mindenki hülye f@x, majd ő megmutatja... Aztán délben már azt hallgattuk, hogy rossz a teszt :D

Az eredmény miatt ne keseredj el, lehet nem voltál formában stb..

Amiatt inkább fájjon a fejed, hogy a kérdést nem tudtad rendesen megfogalmazni 5.4-es átlaggal.

2014. márc. 11. 00:22
 5/13 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Ez egy erősen troll kérdés. A 76-os IQ egy hajszállal van az enyhe értelmi fogyatékosság szintje felett.

Aki ilyen adottságokkal rendelkezik, nem fogalmaz és nem ír így.

2014. márc. 11. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez bizony így van. Ennél sokkal primitívebben kellett volna fogalmaznia.
2014. márc. 11. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél elkeresedve, tanulj sokat, és gondolkodj, akkor legalább buta nem leszel.

Vannak, akik értelmi fogyatékosok, de nem gondolná senki, hogy azok, akik hallják vagy olvassák őket. Te még értelmi fogyatékos sem vagy. Sőt, igényesebb, mint a legtöbb idejáró.

2014. márc. 11. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
És mégis hogy' jött ki az 5,4-es átlag?
2014. márc. 12. 08:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az számomra mindig kérdéses, hogy miként van mérve. Az online tesztek és a gyorstesztek nem mérvadóak. Nekem eddig háromszor mérték, normális körülmények között, pszichológussal. Képtelen vagyok elhinni, hogy online tesztek és gyorstesztek képesek rendesen mérni.

Ha tényleg érdekel az IQ-d, keress egy helyet, ahol normálisan megmérik. A 76 az gyanúsan alacsony érték, téged nem ismerve is kételkedek benne.

2014. márc. 13. 01:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon alacsony ez a szám, itt valami sántít. Azért voltak problémák itt, például "idióta.." kezdetű mondatodat nem nagyon tudtam értelmezni. Amúgy itt többen vigasztalnak, én próbálok kicsit kritikusabb lenni. Az, hogy meg tudsz jegyezni évszámokat, törvényeket, az csupán memória, ilyeneket szerintem még egy papagájjal is be lehet taníttatni. Az IQ inkább a helyesírásban, a logika használatában jelenik meg. Elkeseredve látom, hogy alig van olyan kérdést itt, amiben nincs legalább egy durva helyesírási hiba. A vesszők használata, a szöveg tagolása sok ember képességét meghaladja. Kétszer, háromszor el kell olvasni a kérdést vagy hozzászólást, hogy kihámozd belőle a mondanivalót. De szerencsére ez utóbbi azért ritkább. Bár minél hülyébb valaki, annál boldogabb életet él, mert az értelmesebbeket rengeteg lelki kétség gyötri.
2014. márc. 16. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!