Ha nem alkotják meg az internetet, milyen lenne ma a világ?
Előzőek! - De akkor webprogramozók sem lennének..-
-Miért lenne drágább?-
(Nem az előző vagyok, de azért megpróbálok válaszolni)
Alapvetően minden annyiba kerül amennyit adnak érte, de szerintem sok minden elképzelhető, hogy drágább lenne, hirtelen ezek az okok jutnak eszembe:
1. Nagyobb versenyszellem (pl. lakást akarsz venni, sok százat végig nézhetsz és kiválaszthatod a legolcsóbbat... így kénytelen mindenki a lehető legolcsóbban árulni)
2. Kevesebb termék:
- Egyrészt rengeteg fejlesztés, ötlet, stb iterneten terjed és fejlődik... így net nélkül sok terméknek később lenne versenytársa, így azokat drágábban lehetne árulni.
- Vagy egy másik példa: nyersanyag kutatás... az adatok nagyrésze interneten cserél gazdát, ami olcsóbb és gyorsabb (bár nagy adatok esetén nem feltétlen!), mint a posta... több ember, több helyen tud dolgozni közösen egy-egy munkán így az gyorsabban halad... így pl. adott esetben több olajat találnak -> termelnek egy évben, így az nyilván olcsóbb lesz...
stb-stb, de mindez fikció... ha nem lenne net, sok mindent nem is akarnánk megvenni, így hiába olcsóbb, nincs feltétlen több pénzünk :)
Szar lenne a vilag...
A tudomanynak nagyon sokat segitett... Hihetlen, hogy szakfolyoiratokat mar keszulesuk kozben eltudok neha olvasni a vilag legjobb tudosaitol.
Repulo jegyet 10 perc alatt lefoglaltam, az Amazonon mar 100 konyvet rendeltem kb az boltban levo arak 30% ert, tudok a brazil unokatestvereimmel mindennap ingyen kommunikalni, anyukammal beszelni (pedig Angliaban elek), stb
A legelsőnek: Ez nagy volt!!:))
Amúgy tényleg van benne valami,talán több emberi kapcsolat lenne,és nem "szigetelődnének" el egymástól az emberek.
De azért jobb,hogy van,sok minden elérhetővé vált töredék
idő alatt,leegyszerűsítette az információ-szerzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!