Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Versírás!? Nagyon fontos,...

Versírás!? Nagyon fontos, denem megy (lennnt)

Figyelt kérdés

Lenne egy kérésem.. mikulás csomagot kell készíteni, és hát verset is kell irni..de nekem nem jut eszembe semmi..kérlek írjatok már valamit ami rímel is, és 3-4 soros!:D

A verset ugy kell megirni, hogy rá lehessen ismerni. mondok pár dolgot. kedves, vidám, jó barátnő, segítőkész festett fekete haj.13 éves :D lány xD

Lérlek segítsetek.. :)

2009. nov. 27. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

az ő haja fekete

de ezt csak ugy festette

ha megkéred, ő segít

ha szomorú vagy, felvidít

megcsináltak anyádék

tessék itt az ajándék

tessék itt a vers aratni fogsz vele:P

2009. nov. 27. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Jó az előző, de ez a "megcsináltak anyádék" egy kicsit durva. Én úgy finomítanám, hogy "Nem hibáztak anyádék", sőt inkább "mamádék", bár azt sokan a nagymamára mondják.

Esetleg "atyádék", mert az "anyád" se valami udvarias.

2009. nov. 28. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
az elsö vagyok(: igazad van és köszönöm hogy kijavitottál:D gondolkodtam hogy javitani kéne rajta de valahogy nem pörgött az agyam(:mégegyszer köszi hogy kijavitottaD:D
2009. nov. 28. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!