Versírás!? Nagyon fontos, denem megy (lennnt)
Figyelt kérdés
Lenne egy kérésem.. mikulás csomagot kell készíteni, és hát verset is kell irni..de nekem nem jut eszembe semmi..kérlek írjatok már valamit ami rímel is, és 3-4 soros!:D
A verset ugy kell megirni, hogy rá lehessen ismerni. mondok pár dolgot. kedves, vidám, jó barátnő, segítőkész festett fekete haj.13 éves :D lány xD
Lérlek segítsetek.. :)
2009. nov. 27. 16:05
1/3 anonim válasza:
az ő haja fekete
de ezt csak ugy festette
ha megkéred, ő segít
ha szomorú vagy, felvidít
megcsináltak anyádék
tessék itt az ajándék
tessék itt a vers aratni fogsz vele:P
2/3 anonim válasza:
Jó az előző, de ez a "megcsináltak anyádék" egy kicsit durva. Én úgy finomítanám, hogy "Nem hibáztak anyádék", sőt inkább "mamádék", bár azt sokan a nagymamára mondják.
Esetleg "atyádék", mert az "anyád" se valami udvarias.
3/3 anonim válasza:
az elsö vagyok(: igazad van és köszönöm hogy kijavitottál:D gondolkodtam hogy javitani kéne rajta de valahogy nem pörgött az agyam(:mégegyszer köszi hogy kijavitottaD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!