Hol érdemes megvenni a left4deadot? LenTT fontoS lennnt
nah szóval hol vegyem?
tesco?
cdgalaixs?
576?
mediamarkt?
jah és mit gondoltok érdemes megvenni?
jó az online játék vele?
mert csak azért venném meg
Helló!
Én a steamet ajánlom, mivel nagyon sok akció van, amivel lazán olcsóbbak a játékok. Én pl most vettem 1440!!! Ft ért a sourceot, igaz csak a source, de a boltban 6800 Ft a DOD + Hl2 deathmatchel együtt, amivel úgyse játszanék, tehát nekem megérte.
Azt nem írtad, hogy az első vagy a 2. részt akarod megvenni. (A kérdés nekem a left 4 dead szériára utal, tehát nem konkét játékra, de én azt mondom inkább a 2. rész.)
A left 4 dead 3600 Ft a cd galaxisban,
A left 4 dead 2 pedig 10 800 Ft.
Az 576 webshopban:
A left 4 dead 4000 Ft
A left 4 dead 2 pedig 10 800 Ft
A steamen pedig:
A left 4 dead 10,4 euró, ami kb 2800 Ft, max 2900 egyéb költségekkel.
A left 4 dead 2 15 euró, ami 4200 Ft, max 4300 az utalási költségekkel, meg mindennel.
És lehet lesz még akció és elég sok van manapság.
Nézd én szerettem a játékot és szeretem a mai napig (csak ne akadna a fos gépemen), ezt neked kell eldönteni, én csak ajánlani tudom, mert sokkal jobb eredetin, mint garenán baromkodni, a sok 23243 pinges szerverekkel. =)
Döntsd el te, hogy tetszik-e, mert ez igazából rajtad múlik, én ennyit tudtam segíteni.
Írd be youtubera, hogy left 4 dead 1 vagy 2 gameplay, aztán ott lesz pár.
uccso hsz nek csak annyi,hogy plS irj privátot!
ám,hogyan kell fizetni streamon?
Bankkártyával lehet csak, de hidd el biztonságos, mert akkor már én is megszívtam volna, csak okosan kell csinálni.=)
Itt le van írva a vásárlás menete, annyi a gond csupán, hogy ez a régi steam, de az az újban is így van, csak másabb a kinézete:)
Le vannak írva, hogy melyik bank hova tartozik Magyarországon is.
Igazából ennyi lenne, nekem max 100 Ftot szokott felszámolni a kezelési, meg egyéb költségek címén, de még így is jóval olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!