Szerintetek a falvakban a 25év alattiak többsége cigány már?
Üdv!
Szerintetek a falvakban a 25év alattiak több mint fele cigány már?
Faroe szigetek Dán gyarmat volt, dán feltaláűlóval.
Niels Ryberg Finsen*, Physiology or Medicine, 1903
Santa Lucia Brit gyarmat , Brit Feltalálóval
Sir Arthur Lewis Economics, 1979
Kisfiam, Te komolyan ennyire buta vagy (vagy naív?) hogy nem tudsz utána nézni dolgoknak?
:-D
De ugye nem gondolod komolyan, hogy az adott országok EGY DARAB Nobel-díjából valóban messzemenő statisztikai következtetéseket kell levonni?
Látom, még ahhoz is sült hal vagy, hogy az iróniát felfedezd...
Na viszont látásra, ennyi elég volt belőled..... Nagyon hosszú időre. Átadom neked a terepet, nyugodtan kiírhatod, ami a szívedet nyomja.
A(z igencsak negatív) véleményem már régen kialakult rólad, és ez több válaszod során csak megerősítést nyert.
Ja, és olvasgass egy kicsit, hátha magadra ismersz:
(Az utolsóban látható, hogy még komoly szakemberek is lehetnek elvakultak...)
Pedro
Pedróka, az a baj veled hogy te ezt komolyan gondoltad. (elég hülye naív vagy) Te tényleg azt hitted hogy a fenti két országban majd színesbőrű zseni kapja a Nobel-díjat.
De ráfaragtál.
Látom, a szövegértelmezés még mindig nem az erősséged...
Pedro
Akkor megismétlem:
"De ugye nem gondolod komolyan, hogy az adott országok EGY DARAB Nobel-díjából valóban messzemenő statisztikai következtetéseket kell levonni?"
És még azt megkérdezem, hogy ugye nem gondolod, hogy én ebből valami statisztikai következtetést vontam le?
Ezt az adatot az 1 szem Nobel-díjasokról éppen TE tekintetted bizonyítéknak, NEM ÉN.
A következtetést rád bízom. (mint kecskére a káposztát...)
Pedro
Szerintem te reménykedtél a színes Nobel-díjasokban ezekben a jelentéktelen államokban. Nem jött össze, vesztettél.
Nem Európai eredetű emberek gagyibbak, ahogy bizonyítják a tudományos felfedezések is.
A kutyák egy fajba tartoznak, nagyon eltérő szellemi képességekkel és mentális viselkedésbeli különbségekkel. Ezeket senki nem vitatja. Az ember is egy faj hasonlóan óriási szellemi és mentális különbségekkel az egyes emberfajták között. Ezt képtelen vagy feldolgozni, kedves betegesen egalitárius "barátom".
"Nem Európai eredetű emberek gagyibbak, ahogy bizonyítják a tudományos felfedezések is. "
Mondd, te egyáltalán megnézted azokat a linkeket, amiket hivatkoztam?
Á, dehogy, el sem jutott az agyadig....
Na mindegy.
Tudod mit? Legyen neked igazad. :)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!