Milyen laptopok vannak amik elég jók játékra és 180e forintba kerülnek vagy az alattiak?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy laptopot főleg játékra mert kolis vagyok és pc-t nem lehet vinni :/ Tudnátok ajánlani valami jót?2013. nov. 30. 16:54
1/5 anonim válasza:
Sajna annyiért nem kapsz komolyat, vagy csak olyat amibe belezsúfoltak jó cuccokat és gyenge anyaghasználat és hűtés miatt 1 év múlva tönkremegy. A minimum játékra egy Lenovo Y510p, ami 280-300-ba kerül.
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan kell amin el-el futnak a játékok nem kell olyan amin crysis 3 vagy bf4 full grafon megy. Munkára használom főleg csak azért fusson rajta egy két játék.
2013. nov. 30. 21:49
3/5 krissz102012 válasza:
ASUS X75VB TY057D laptop
Èn egy ilyet veszek, nekem se BF4 High-ra kell, de mennyen azért rajta... Videóba ez viszi BF3 Textura ultra, tobbi közepes, lagg nélkül. Talán viszi BF4, Ghost LOW-on szaggatás nélkül.
4/5 krissz102012 válasza:
op. rendszer nincs benne, deh... Saját felelősségre nem kell eredeti :D
5/5 krissz102012 válasza:
Nem tudom, hogy vettél-e már, vagy hogy olvasod-e, de a fenti laptop nagyon jó. A második vidikari egy intel HD Graphics 4000. BF3, full közepesen lagg nélkül fut, PS-t probaltam meg csak de 3Dsmax is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!