Vettem egy HP Pavilion 17-E050SH Laptopot 130ért az ideg öl meg hogy látom lenovo meg acer laptopokat tescoba 15ezerel olcsóbban, jóval erősebb hardverekkel. Miért kerül ennyibe ez a sz. R? Ahogy a játékokat viszi pff az 50ezres laptopok viszik így.
Erröl a laptoprol van szó :
www.ipon.hu/webshop/product/hp_pavilion_17_e050sh_e6a88ea_fekete/504522
Vs. (Most ez a tescoba 115ezer)
www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G505s_59-390290_(8GB)_notebook-p363082.html
Hát meg kell mondjam, hogy tényleg megszívtad.
Egyébként mit, hol és mennyiért adnak az már a boltól függ.
Ha a tesco tudott beszerezni olcsóbban beszerezni ilyen laptopot akkor úgy adja. Lehet neked is csak várnod kellett volna.
Van valami tapasztalatod ezzel a géppel,vagy hallotál mán róla valamit,4magos fu mondom istenkirály nem tudtam utánanézni a hardvereknek... kalap kaki játékra
De szerinted miért van eza gép ilyen árba,nem értem.
Vagy a balekok megveszik ennyi :S ?
Hát tudod, amennyit szórakoznak az árakkal, úgy gyakorlatilag minden szart rá tudnak sózni a buta emberekre xD
Mondjuk ez nem vicces, főleg hogy kihasználják az embert, de ilyen világba élünk.
Mellesleg az a Lenovo IdeaPad se valami csúcs szuper laptop, csak 1-2%-al jobb mint a HP-s, persze teljesítményben nézem csak.(Ilyenkor nem csak a RAM, meg a HDD nagyságát kell nézni.)
No meg laptopot nem is igazán éri meg 150-160 alatt venni, ha olyat akarsz, amin jót lehet Gamelni.
Mondjuk azért valamennyit nyertél volna azon a teszkós szaron, mondjuk én úgy vagyok vele, hogy a Lenovo egy elég szar márka, főleg ha a gépszerelési tapasztalataimra hivatkozok. Gondolom a teszkóba most árulják a selejtet, vagy mitudomén már mit :)
Hát már kb csak az a lényeg hogy mi van benne, kivéve a Lenovo-nál, meg az Acer-nél, mert régen mint ha csak valami porcelánba tették volna a cuccot és alig lehetett őket szervizelni ha volt valami.
Amúgy már a Dell se az ami volt, az pl erőlteti már nyakra főre a Windows 8-at, szóval a márka már felejtős lehet, mondjuk inkább a HP, Dell, Asus az ami még elfogadható a laptopok terén, persze itt is nézni kell a konfigot, meg az árat is.
:(
Ennek a benchmark-ja 1900 ha veszek bele egy 3000pontszámu körülit amiben jóval erősebb vga-van azért abban már észre lehet venni nem?
Tudsz esetleg ajánlani valamilyet használtat,ami árban is ennek az ára körül van?
Igazából nem tudom mi bajod van ezzel a HP-s laptoppal, én felhúztam a vga-t rajta és tökéletesen futnak Médiumon a játékok (BF4) szerintem fasza laptop :)..
Úgye bár ebből a laptopból 2 fajta van, van a 17-E050SH amiben AMD Radeon HD 8330 (legfeljebb 1,98 GB) vga foglal helyet. Bár ez nem a legerősebb vga amit láttam, de szerintem nem olyan rossz, prociban tényleg gyengébb, de ez van :). nálam Win 8.1 fut 64bit változat, és tökéletes játékokra :). Remélem meg oldódót a problémád vele kapcsolatban!.
(Ez csak a személyes véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!