Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy HP Pavilion 17-E050...

Jancsika000 kérdése:

Vettem egy HP Pavilion 17-E050SH Laptopot 130ért az ideg öl meg hogy látom lenovo meg acer laptopokat tescoba 15ezerel olcsóbban, jóval erősebb hardverekkel. Miért kerül ennyibe ez a sz. R? Ahogy a játékokat viszi pff az 50ezres laptopok viszik így.

Figyelt kérdés

Erröl a laptoprol van szó :

www.ipon.hu/webshop/product/hp_pavilion_17_e050sh_e6a88ea_fekete/504522

Vs. (Most ez a tescoba 115ezer)

www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G505s_59-390290_(8GB)_notebook-p363082.html

#HP Pavilion 17-E050SH E6A88EA Fekete #AMD A4 5000m #Radeon HD 8330
2013. nov. 11. 18:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
hali, ajánlom a hpshop.hu oldalt ha részletes konfigurációt akarsz nézni mert a hp weboldalán képtelenség megtalálnom a gépet (pavilion 17 e050sh)
2014. febr. 28. 14:03
 12/14 anonim válasza:
Újabb HP Pavillon ról tudni kell hogy erősen csak win 8 al működnek szóval win7 et el is felejtheted hogy rárakod mert nem lesz hozzá driver
2014. márc. 17. 21:33
 13/14 anonim válasza:
Egy kis infó, ha még aktuális... Na barátom, ez a gépezet azért kerül(t) ennyibe, mert 17.3+-os (!) a kijelzője, vágod? Azt illett volna levenned, hogy ez nem egy gamer masina, ha HC gamer vagy vegyél AlienWare-t (bár azt is jól meg kell már nézni, és persze ebben az árszegmensben ne is álmodj róla). Apropó, ár: tényleg benézted, mi tavaly nyáron vettünk a fiamnak egy ilyent a Metróban 119 volt akcióban - viszont azóta is nézem, akció nélkül is 122 volt stabilan hónapokon át, szal 130-ért tényleg beszívtad, de még még a notebookstore.hu -n is ennyibe került, szal nem tudom hol voltál képes adni érte 130-at, tök felesleges volt. Win7 vs Win8: valóban igaz, kisebb közelharcot folytattam a support-tal, hogy mi az, hogy nincs Win 7 támogatás. Tényleg nincs, egy másik Pavilion Win7-es driverei (amik persze nem a HP honlapján találhatóak meg=LOL)passzolnak ehhez is, de tény, hogy minden nem használható :( Sebaj, megnyugtattak, hogy a Win8-cal majd tökéletes lesz. Nos, nem írtam meg nekik a véleményem... Feltettem a Win8-at, DE egyStardock Start8 nevű programmal kb 2 perc alatt Win7 felületet csináltam hozzá :) Lett start menü, eszközkezelő, hagyományos vezérlőpult, meg minden :D Egyedül onnan lehet tudni, hogy Win8 az OS, hogy ha kihúzod jobbra, vagy a sarokba az egér kurzort, akkor láthatóvá válik a Win8 oldalsávja... Ami által persze előhívható a Win8 felület simán, de ugyanilyen simán vissza is lehet térni a Win7-es felületre! Szóval nem kell felejteni emiatt a laptopot, teljesen használhatóvá varázsolható. Valakinek kell help, segítek szívesen, eleget szívtam vele, mire olyan lett amilyenre a gyerek meg én szerettük volna :) (Azzal együtt, hogy számtech-hez kapcsolódik a szakmám...) Amúgy a gyerek se gyerek már: elsős szakközepes, infót tanul, CNC-vel dúsítva, szal mi elsősorban a nagy kijelző miatt vettük ezt a gépet, nem kellett atom brutál teljesítmény, egy CAD-hez -főleg 2D-ben- untig elég. Ettől függetlenül a gyerek számára asztali P4-ese után ez egy Star Destroyer :D Peace.
2014. márc. 27. 18:58
 14/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy Win8 alatt mikor áttértem a Win7 felületre és megnéztem az eszközkezelőt, bizony driver-hiányos volt! Elvártam volna, ha már superior Win8 támogatás van, akkor legalább fullos legyen install után! Mentségükre legyen mondva az oldalukon aztán tényleg voltak működő Win8 driverek, bár úgy emlékszek hogy a Wi-Fi például minden router-t látott, nem tudom mekkora körben (vagy 20 darabot) csak az enyémet nem! Ezt (RÖHEJ) a másik Pavilion (amit feljebb írtam) Win7-hez dedikált (!!!!) Wi-Fi drivere oldotta meg! Na ezen pöccentem be igazán, ez azért tényleg meredek volt... Szóval ezért írtam, hogy nem volt egyszerű összehozni, de végül sikerült :)
2014. márc. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!