Őskori közösségek típusai?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 17:48
1/5 anonim válasza:
Parancsolsz?
Mit értesz őskori közösségek típusai alatt?
És pontosan mit vársz el? Mit írjunk?
2/5 A kérdező kommentje:
A hordától kezdve
2009. nov. 17. 17:57
3/5 anonim válasza:
hm...
Én annyit tok mondani h patriarchális, matriarchális. Apa- illetve anyajogú társadalom. Csoport, törzs.
4/5 anonim válasza:
Segítségkérésnél ajánlott a "mit tudtok a...?" vagy "kérlek segítsetek a ..." és esetleg a "köszönöm" vagy hasonló fordulatok használata, mert akkor nem tűnne úgy, mintha az utolsó csicskásoddal beszélnél, és nem nyílna ki az ember zsebében a bicska. Így viszont annyi a válaszom, hogy keresd meg.
5/5 anonim válasza:
(Első vagyok)
Az utóbbival én is egyet értek.
Ez nem kérdés. Ez egy utasítás kérdőjellel a végén.
Amúgy van család, nagycsalád, horda, törzs, törzsszövetség.
Tudnék részletesebbet is, de ahhoz elő kéne ásnom a régészet jegyzetemet és ennyire nem erőltetem meg magam ha te sem vagy képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!