Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Angliában milyen problémák...

Angliában milyen problémák vannak?

Figyelt kérdés
Egy iskolai versenyhez kell írnom egy fogalmazást melyben össze kell szedem Anglia problémáit! (földrajzzal kapcsolatos)
2013. okt. 17. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Például a cigányok
2013. okt. 17. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szar az idő, és a sok hülye angol még magyarul sem képes megtanulni, ezek elég nagy problémák...

Mégis, mire gondolsz konkrétabban? Társadalmilag? Gazdaságilag? Földrajzilag? Kulturális szempontból? Technológiailag? Vallásilag? Valami közelebbit is közölhetnél, mert szerintem senkinek nem lesz kedve húszoldalas értekezést írni Anglia különféle problémáinak rendszerezéséről, ecseteléséről.

2013. okt. 18. 06:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Zavaróak a spontán szertartásokat külföldi druidák is az angol műemlékeknél is, de azért én is szeretném, ha csöppet konkretizálnád mit akarsz, egész pontosan megtudni?
2013. okt. 18. 08:16
 4/4 anonim válasza:
Sceptic: mi az hogy a sok hülye angol még magyarul se képes megtanulni? 1.mért kellene megtanulniuk amikor az angol világnyelv? (mondjuk azzal nekem is van egy kis bajom,hogy semmilyen más nyelven nem nagyon beszélnek) 2.a magyar nagyon nehéz nyelv,főleg a ragozás.. kérlek ne pontozzatok le,csak kíváncsi vagyok:D amúgy neten találsz oldalakat Anglia problémáiról. attól függ milyenekre gondolsz..
2013. okt. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!