Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért állítják, hogy Hitlernek lehetett titkos bázisa az Antarktiszon, amikor a szerencsétlennek ahhoz sem volt flottája, hogy Angliában partra szálljon?
Az ilyen összeesküvés elméletek nem a józan észen szoktak alapulni. Minél nagyobb marhaság, annál esélyesebb, hogy sokan elhiszik.
Én pl olyan is olvastam, hogy a németek már a második világháborúban állandó hold-bázist alapítottak, vízplazmából állították elő az energiát, és anti-gravitációs terekkel tudtak repülni... És el sem hiszed, mennyien egyetértettek, hogy ez így volt -.-
Az emberi hülyeség határtalan, na.
"miért állítják, hogy Hitlernek lehetett titkos bázisa az Antarktiszon"
Ezek eredetileg sci-fik voltak, később kezdték egyes őrültek komolyanvenni őket.
"kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy expedíciót indítson az Antarktiszra."
Volt antarktiszi német expedíció a háború előtt, de expedíciót folytatni és "titkos bázist" kiépíteni két teljesen különböző dolog.
Mert a német tengeralattjárók szinte mindenhova eljutottak, Dél - Amerikába, Japánba és Észak - Amerikába is, ezért a háború után néhányan őrültségből, vagy pénzkereseti lehetőséget látva megalkották ezt a legendát.
Valószínű, hogy néhány titkosszolgálat is rájátszott erre az agyrémre, dezinformációs céllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!